12/25/2013

Članovi Globetrotter kluba 2014. godine putuju u Brazil!Nema sumnje da su ekskluzivne prodajne kampanje, u kojima su u ponudi Volvo kamioni s posebnim promotivnim paketima, uključujući luksuzno putovanje na jednu od najatraktivnijih svjetskih destinacija, već veoma dobro poznate i priznate među mnogim klijentima kompanije Volvo Trucks, tržište Srednja i istočna Evropa. Ovogodišnja kampanja za Euro VI kamione iz najnovije FH serije je upravo počela, a i ovog puta destinacija je Brazil!

 

Ekskluzivna prodajna kampanja upravo je počela u svim državama koje pripadaju kompaniji Volvo Trucks tržište Srednja i istočna Evropa, uključujući i Bosnu i Hercegovinu.

U kampanji, kupovina novog Volvo FH vozila ne znači samo nabavku jednog od najsavremenijih kamiona, već se dobija i ulaznica za svijet avantura putem učlanjenja u Globetrotter klub.

Kupci koji se odluče za ovu specijalnu ponudu i kupe jedno vozilo FH13 42T 500KS EURO6 (alternativno 62R šasija) sa Globetrotter kabinom, ili tri vozila FH13 42T 460KS EURO6 (alternativno 62R šasija) sa Globetrotter kabinom, oba sa bogatom opremom, Euro VI motorima, brojnim, do sad neviđenim inovativnim funkcijama i uslugama koje maksimalno povećavaju udobnost i sigurnost, te smanjuju potrošnju goriva, imaće mogućnost pridružiti se Globetrotter klubu na nezaboravnom putovanju u Brazil tokom fudbalskog prvenstva u junu 2014. godine.

Putovanje počinje u junu 2014. godine, a osim mnogobrojnih nezaboravnih avantura obuhvata i posjetu fabriciVolvo u Kuritibi, te nekoliko dana čiste "magije" i fudbala u Riju.

Detalji o ovoj izuzetnoj ponudi koja će trajati do kraja marta 2014. godine, dostupni su na prodajnim mjestima kompanije Volvo Trucks u Bosni i Hercegovini, kao i na www.volvotrucks.ba

25.12. 2013.

Za dodatne informacije molimo kontakirajte:

Aleksandra Marković-Trajkovski, Volvo d.o.o, telefon +381 22 366 614, e-mail aleksandra.markovic-trajkovski@volvo.com.

Članovi Globetrotter kluba 2014. godine putuju u Brazil! image/pjpeg 36.5 KB
Članovi Globetrotter kluba 2014. godine putuju u Brazil! Članovi Globetrotter kluba 2014. godine putuju u Brazil! application/octet-stream 61.7 KB
nazad

Dobro došli u Volvo Trucks

Želite li da vas obavještavamo preko e-pošte i/ili mobilnog telefona o novim publikacijama na domaćoj stranici Volvo? Molimo da upišete ime, kompaniju, e-adresu i/ili broj mobilnog telefona.

  •  
  •  
  •  
  •  

Ispunjavanjem podataka omogućavate kompaniji Volvo Trucks da sprema vaše lične podatke i da ih koristi u skladu sa upitnikom.