8/19/2014

Volvo Trucks prvi na tržištu sa priručnikom za korištenje funkcija šasije u aplikacijamaVolvo Trucks sada nudi priručnike za vozače u novoj verziji, koji su dostupni putem interneta, za pametne telefone i za tablete. Cilj je da klijenti, vozači i mehaničari na svakom mjestu i u svakom trenutku imaju pristup ažuriranim podacima koji se odnose samo na korištenje funkcija šasije.

 

U današnje vrijeme, prilikom kupovine novog kamiona Volvo, kupci dobijaju štampani priručnik za korištenje funkcija šasije. Od sada će taj priručnik biti dostupan i u digitalnom obliku i biće mnogo funkcionalniji.

"Naš digitalni priručnik za vozače korisniku pruža stalni pristup svim specifičnim i ažuriranim informacijama o vozilu, koje su mu na raspolaganju čak i kada nije na mreži. Digitalni priručnik ima alate uz pomoć kojih će korisnici na mnogo jednostavniji način pronaći ono što im je potrebno. Priručnik sadrži slike i snimljena uputstva koja pokazuju kako da se najbolje iskoriste različite funkcije kamiona", objašnjava Malin Ersman, menadžer projekta u kompaniji Volvo Trucks.

Osim toga, novi priručnik za vozače može doprinijeti i povećanju radne efikasnosti vozila. Inženjeri u servisnoj radionici odmah vide tačnu konfiguraciju kamiona i u mogućnosti su brže odgovoriti na razna pitanja o načinu korištenja različitih funkcija na vozilu.

Novi Volvo Trucks digitalni priručnici za vozače su besplatni i na raspolaganju su za modele Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM i Volvo FMX, osim za kamione proizvedene u Južnoj Americi.

Novi digitalni priručnici za vozače dostupni su i na internetu i kao aplikacije koje se mogu preuzeti putem AppStore i GooglePlay da bi se koristile na pametnim telefonima i na tabletima.

19.8.2014.

Za dodatne informacije molimo kontakirajte:

Aleksandra Marković-Trajkovski, Volvo d.o.o, telefon +381 22 366 614, e-mail aleksandra.markovic-trajkovski@volvo.com.

Videomaterijal za emitovanje koji prati ovo saopštenje i ostale informacije, potražite na http://www.thenewsmarket.com/volvotrucks

Fotografije i filmovi nalaze se u galeriji fotografija i filmova kompanije VolvoTrucks http://images.volvotrucks.com/

VolvoTrucks nudi kompletna transportna rješenja za profesionalne i poslovne klijente. Kompanija nudi širok asortiman kamiona, od srednje-teških do teških. Podrška klijentima je osigurana preko globalne mreže od 2.100 prodavaca i servisa u više od 140 zemalja. Volvo kamioni se sklapaju u 14 država širom planete. U 2013. godini kompanija Volvo Trucks je isporučila više od 116.000 kamiona širom svijeta. Volvo Trucks je dio Volvo Group, jednog od vodećih svjetskih proizvođača kamiona, autobusa, građevinske opreme i pogonskih sistema za primjenu u pomorskoj i drugim industrijama. Grupa također nudi rješenja za finansiranje i servis. Poslovanje kompanije Volvo zasniva se na istrajnoj brizi o kvalitetu, sigurnosti i zaštiti životne sredine.

Volvo Trucks prvi na tržištu sa priručnikom za korištenje funkcija šasije u aplikacijama image/pjpeg 132.4 KB
Volvo Trucks prvi na tržištu sa priručnikom za korištenje funkcija šasije u aplikacijama image/pjpeg 232.3 KB
nazad

Dobro došli u Volvo Trucks

Želite li da vas obavještavamo preko e-pošte i/ili mobilnog telefona o novim publikacijama na domaćoj stranici Volvo? Molimo da upišete ime, kompaniju, e-adresu i/ili broj mobilnog telefona.

  •  
  •  
  •  
  •  

Ispunjavanjem podataka omogućavate kompaniji Volvo Trucks da sprema vaše lične podatke i da ih koristi u skladu sa upitnikom.