Najbolja pomoć za najgore slučajeve

Neplanirana zaustavljanja i kvarovi mogu se desiti bilo kome i bilo kojem kamionu. Volvo Action Service svodi rizike na minimum time što nudi 24-satnu pomoć za popravak vozila i u nekoliko drugih oblasti.

Kompletno servisiranje kamiona
Zahvaljujući našoj efikasnoj kontaktnoj mreži sa više od 1000 distributera i dobavljača Volvo po cijeloj Europi, Volvo Action Service pruža podršku za skoro sve što se tiče vašeg kamiona, bez obzira na model vozila. Osim kvara motora i pogonskog sklopa, mi možemo rješavati i probleme s karoserijom kamiona, prikolicom, hlađenjem ili grijanjem, gumama i tako dalje.

Podrška koja vas pokreće
Ako vaše vozilo ili prikolica ne mogu biti popravljeni da biste na vrijeme ispunili svoje profesionalne obaveze, Volvo Action Service može organizovati iznajmljeno vozilo ili prikolicu kako biste nastavili prevoz svog tereta. A ako vaš vozač bude imao poteškoća s vlastima, Volvo Action Service može organizovati lokalno pravno zastupanje.

Volvo Action Service također pruža finansijsku pomoć u slučaju nužde, ako je vaš vozač ostao bez sredstava zbog nepredviđenih troškova i povratak vozača u njegovu domovinu u slučaju da vozač mora napustiti vozilo npr. zbog kvara ili bolesti.

Ukratko: nazovite Volvo Action Service ako se Vaš kamion iznenada pokvari. Uskoro ćete ponovo biti u pokretu.