Volvo Plavi servisni ugovor

Plavi servisni ugovor omogućava vam miran san.

Sa Volvo Plavim servisnim ugovorom dobijate preventivno održavanje, a vaš kamion dobija individualni servisni plan. To će vam pomoći da poboljšate radni učinak i ostvarite profitabilno poslovanje.

Planirani prekidi rada

Planirani prekidi rada znače veći radni učinak

Sve servise i popravke isplanirat ćemo zajedno sa vama. Tako ćete obezbijediti da vaš kamion radi kada vi to želite pa možete održati obećanja koja ste dali klijentima i voditi efikasnije poslovanje.

Mi imamo najbolje servisere

Mi imamo najbolje servisere

Da bismo vam zagarantovali kamion koji je uvijek u dobrom stanju, zapošljavamo samo najbolje servisere koji najbolje poznaju najnovije tehnologije, uključujući i kompleksnu elektroniku. Oni koriste samo originalne Volvo dijelove i imaju pristup svim specijalnim alatima i dijelovima potrebnim za savršeno i brzo obavljanje posla.

Servis u pravom trenutku

Mi uvijek obavljamo servis u pravom trenutku

Vaše vozilo će se održavati u dobrom stanju zahvaljujući servisnom planu sa unaprijed dogovorenim datumima. Mi ćemo vas pozvati na servis i obaviti sve radnje potrebne za radni učinak i funkcionalnost kamiona. Naravno, radimo kada ste vi slobodni pa nećemo ometati vaše aktivnosti, a tu smo i izvan radnog vremena ako se dogodi nešto neočekivano.

Uštedite vrijeme, trud i novac

Uštedite vrijeme, trud i novac

Vrijeme i obim ugovora prilagođeni su vama, čime se smanjuju vrijeme i napor koji ulažete u servisne aktivnosti. Osim toga, unaprijed ćete dobiti proračun održavanja i servisa, što poboljšava kontrolu troškova. Na kraju krajeva, ukupan trošak vlasništva manji je zahvaljujući dobrom radu kamiona sa manje neplaniranih prekida.

Da li želite savjet o ugovoru koji vam najbolje odgovara? Obratite se lokalnom zastupniku kompanije Volvo Trucks.