Novi Volvo Zlatni servisni ugovor.
Obećavamo vam radni učinak od 100%.

Svakom prevozniku je radni učinak najvažniji. Zato je Volvo stvoren da traje i da vas poštedi neprijatnih iznenađenja na cesti.

Sa novim Volvo Zlatnim servisnim ugovorom idemo korak dalje. Obećavamo da će vam kamion biti na raspolaganju kad god vam zatreba.

To nam omogućava novi telematski pristupni uređaj (TGW) preko koga radionica daljinski pristupa kamionu.

TGW takođe ima potpuno novu funkciju VAS On Call.

Pročitajte priču o radnom učinku od 100%

Novi Volvo Zlatni servisni ugovor
Preventivno održavanje
Popravke
Novo planiranje servisiranja
Karakteristike on line
Obećani radni učinak


Radni učinak od 100%

Naše obećanje: Radni učinak od 100%.

Najskuplji je onaj kamion koji stoji u mjestu. Novim Zlatnim servisnim ugovorom obećavamo vam radni učinak od 100%. Kamion će vam biti na raspolaganju kad god vam zatreba. U suprotnom, npr. u slučaju kvara, to ćemo vam finansijski nadoknaditi.

Zašto se Volvo usudio obećati ovako nešto – šta razvojni inženjeri kažu o tome

Karakteristike on line. Vaš daljinski tehničar

Karakteristike on line.
Vaš daljinski tehničar.

Za neke stvari nije trebalo da dolazite u radionicu. Sada više nećete. Koristeći karakteristike on line, servisni tehničar može daljinski pristupiti vašem vozilu i kalibrisati prikazanu potrošnju goriva, veličinu rezervoara za gorivo (ako su montirani dodatni rezervoari) i željenu maksimalnu brzinu kretanja. Može čak i daljinski omogućiti funkciju pokazivača opterećenja. Sve što morate da uradite je da se zaustavite kraj ceste nakratko. Servisiranje nikada nije bilo brže.

Novo planiranje servisiranja

Novo planiranje servisiranja. Jedan korak naprijed.

Telematski pristupni uređaj omogućava radionici da pristupi informacijama kao što su podaci o motoru, kilometraža, potrošnja goriva, dijagnostičke šifre grešaka, uvjeti vožnje i status najvažnijih komponenti (disk-pločica, kvačila, akumulatora, sušača zraka itd). Tako vas možemo upozoriti na vrijeme, prije neplaniranog zastoja. Što je još važnije, uvijek smo potpuno spremni kada uđete u radionicu. Znači da nastavljate put vrlo brzo.

Dugme za Volvo Action Service

Treba vam pomoć? Samo pritisnite dugme.

Neplanirani zastoj u bespuću? Samo pritisnite dugme i Volvo Action Service će vam se javiti. VAS On Call vas automatski povezuje sa operaterom koji govori vašim jezikom (nakon provjere nacionalnosti na kartici u digitalnom tahografu). Nakon povezivanja, servisiranje je brzo i tačno zato što su ID šasije, položaj kamiona i moguće šifre grešaka već poznati.

Znak za Volvo radionicu

1100 radionica
– spremnih da vam pomognu bilo gdje.

Kao Volvo kupac možete iskoristiti prednosti naše rasprostranjene servisne mreže čije je vrlo stručno osoblje uvijek spremno da vam pomogne. Imamo preko 1100 radionica širom evropskog kontinenta. Čak iako ste daleko od kuće, pomoć je uvijek u blizini.

Pronađite najbližu radionicu ovdje