Dynafleet. Stvaranje profita.

Dynafleet. Stvaranje profita.

Preciznost. To je ono što čini sistem za upravljanje voznim parkom Dynafleet kompanije Volvo Trucks. U svakom trenutku možete provjeriti tačnu lokaciju i stanje svojih kamiona i vozača. Čak i bolje od toga, te informacije takođe vam pokazuju koja područja treba poboljšati da biste postigli veću profitabilnost. To ćete ostvariti pomoću četiri usluge Dynafleet. Spremni za pokret?

Bez razbacivanja s gorivom

Bez razbacivanja s gorivom

Znate li koliko ekonomično rade vaši vozači? I zašto jedan vozi toliko bolje od drugog? Usluga Fuel & Environment uštedit će vam vrijeme za analizu podataka o vozilu i vozačima – i pomoći vam da pronađete načine da smanjite troškove goriva i emisije.
Saznajte više o usluzi Fuel & Environment

Jednostavne informacije o vremenima vožnje

Jednostavne informacije o vremenima vožnje

Ne može biti jednostavnije. Dynafleet vam pomaže da zadržite stalnu kontrolu nad aktivnostima vozača. Čak ćete dobiti i proaktivna upozorenja koja da biste lakše obezbijedili usklađenost s propisima o dozvoljenim vremenima vožnje. A automatsko preuzimanje podataka iz tahografa uklanja potrebu za ručnim izračunima i administracijom.
Saznajte više o usluzi Driver Times

Mapirajte cijeli vozni park

Mapirajte cijeli vozni park

Bez telefonskih razgovora i pogađanja. S uslugom Dynafleet Positioning jednostavno stižete do svih informacija koje ste ranije teško prikupljali. Gdje se kamion trenutno nalazi? Kada će stići vozač? Pokušajte koristiti uslugu dvije sedmice i pitat ćete se kako ste uopće ikada mogli bez nje.
Saznajte više o usluzi Positioning

Ažurnost u kabini

Ažurnost u kabini

Bavite se prijevozom na duge relacije ili morate biti u stalnom kontaktu sa svojim vozačima? Uz fiksnu mjesečnu naknadu koja uključuje i troškove roaminga, usluga Messaging obezbijedit će potrebne informacije vašim vozačima i upozoriti ih na promjene plana. Usluga takođe omogućava jednostavnu integraciju sa vašim sistemom naručivanja i omogućuje direktnu komunikaciju sa vozačima. Kakvi su vaši trenutni troškovi telefona i prijenosa podataka?
Saznajte više o usluzi Messaging

Šta vas sprječava?

Šta vas sprječava?

Jednostavno se prijavite za željene usluge i koristite ih koliko želite, bez ikakvih daljnjih obveza. Naknada je samo 15 eura mjesečno po usluzi i kamionu.