Novosti i podrška

Otkrijte novosti

Sistem Dynafleet stalno se razvija i često se dodaju nove funkcije. Neka ažuriranja su vidljiva korisnicima, a neka se odnose na ukupan rad sistema.

Izvještaji o ekonomičnoj potrošnji goriva

Izvještaji o ekonomičnoj potrošnji goriva

Omogućavaju vam da izmjerite i usporedite rezultate pojedinih kamiona i vozača bez obzira na vrstu prijevoza u četiri osnovne oblasti: predviđanje i kočenje, korištenje motora i mjenjača, prilagođavanje brzine i stajanje. Pomoću grafikona proučite detalje ili pratite trendove u posljednjih 13 mjeseci.

Daljinsko preuzimanje podataka iz tahografa

Daljinsko preuzimanje podataka iz tahografa

Mogućnost pokretanja automatskog preuzimanja podataka o vožnji i vozačima štedi mnogo truda i omogućava stalno ažuriranje podataka. Funkcija takođe omogućava preuzimanje 30 dana prije registracije vozila tako da se bilježi kompletno korištenje kamiona. Grafikoni pokrivenosti preuzimanja na zahtjev su dostupni kao potvrda.

Obuka kancelarije i vozača o vremenima vožnje

Obuka kancelarije i vozača o vremenima vožnje

Sistem Dynafleet sada obavlja sve kalkulacije radnog vremena vozača. Informacije o preostalim dozvoljenim radnim satima, sljedećoj pauzi ili odmoru prikazuju se na karti i u izvještajima o aktivnostima vozača. Ako se vozač približi dozvoljenom ograničenju rada, izdaju se upozorenja u kancelariji i na ekranu u kabini.