Uštedite do 5% goriva. I zadržite štedljivu potrošnju.

Uštedite do 5% goriva. I zadržite štedljivu potrošnju.

Smanjenje potrošnje goriva je jednostavno. Zadržavanje takve potrošnje je teže. Uz uslugu Fuel Advice lični savjetnik će vam pomoći da smanjite potrošnju do 5%. Redovne kontrole i profesionalno vođenje pomoći će vam da to ostvarite.

Bez analiza izvještaja

Bez analiza izvještaja

Vaš lični savjetnik za uštedu goriva pomoći vam da ostvarite značajne uštede. Vaš savjetnik uštedit će vam vrijeme analizom tehnika vožnje vaših vozača i dati praktične savjete na kojim područjima je potrebno poboljšati ponašanje u vožnji i ostvariti značajne uštede. Savjete ćete redovno dobijati i putem e-pošte, što će vam pomoći da donesete prave odluke u stvarnom vremenu.

Podrška uštedi goriva

Podrška uštedi goriva

Primat ćete preglede voznog parka i rupe, kao i detalje od individualnim rezultatima rada vozača. Osim identifikacije područja koja treba popraviti, vaš savjetnik za gorivo uvijek će rado odgovoriti na pitanja o uštedama.

Obučavanje na mnogo načina

Obučavanje na mnogo načina

Osim sopstvenog savjetnika za gorivo, aplikacija Toolbox takođe podržava jednostavan rad i kontrolu napretka. pruža i podatke iz najnovijih istraživanja o uštedama goriva, upravljanju promjenama i motivaciji. Imate li pitanja? Uz podršku putem usluge Fuel Advice odgovor nikada nije daleko.

Koliko mogu uštediti?

Koliko mogu uštediti?

Kamion koji pređe 140.000 km godišnje može da smanji troškove goriva za 2.500 eura uz podršku putem usluge Fuel Advice. Uz mjesečnu naknadu od 20 eura po kamionu shvatit ćete da ste pametno potrošili novac.

Spremni za pokret

Spremni za pokret

Započnite posjetom lokalnog distributera. Ako ste instalirali i podesili Dynafleet, sistem za upravljanje voznim parkom kompanije Volvo, spremni ste za pokret. Ako niste, pomoći ćemo vam da sistem podesite za korištenje na bilo kojem modelu kamiona.