Novi Volvo FE

Vaš fleksibilni radni partner koji pruža izuzetna vozna svojstva i prvoklasnu produktivnost.

Tegljač 4×2; klasični kamion 4x2, 6x2 ili 6x4

D8K (250, 280 ili 320 KS)
Pogonski sklop za Volvo FE
Tražite li nove načine da ostanete budni?

Vozač je zadovoljniji i efikasniji ako se osjeća udobno i bezbjedno, zbog čega smo kreirali lakše i stimulativnije radne uvjete u novom kamionu Volvo FE kao nikada prije.

Šalica kave

Zbog brojnih ulazaka i izlazaka, stalne potrebe za tehničkom pouzdanošću i kratkih rokova isporuke, svakodnevica vozača u gradskoj ili regionalnoj distribuciji ne dozvoljava kompromisna rješenja. Najbitnije je da bezrezervno vjerujete u kamion, u njegovu opremu i u njegove sposobnosti koje vam omogućavaju da bezbjedno i lako obavljate posao. To se, kod novog kamiona Volvo FE, vidi u svakom detalju.

Novo sjedište

Novi Volvo FE ima preoblikovano vozačevo sjedište. Osim što je bezbjednije i što ima integrisani naslon za vrat i sigurnosni pojas, izrađeno je od izdržljivijeg tekstila i obojeno tako da se divno uklapa sa ostatkom enterijera.

Ergonomski enterijer

Enterijer kabine ovog kamiona istinski je spoj funkcije i estetike. Brojne površine i prostori za odlaganje idealno su postavljeni radi lakog pristupa, te se kroz kabinu krećete brže i lakše.

Pametna komandna ploča

Slični standardi ergonomije odlikuju komandnu ploču. Svi instrumenti i komande intuitivno su dizajnirani i inteligentno postavljeni u cilju efikasnijeg korištenja bez ugrožavanja bezbjednosti vozača ili pješaka. Osim toga, imajući u vidu vozačevu ergonomiju i okruženje, na komandnu ploču postavili smo mjerač tečnosti AdBlue i mjerač začepljenja filtera za čvrste čestice u dizelskom gorivu.

U ovom kamionu, posljednja dnevna isporuka ista je kao prva.

Da vidite i da vas vide

Mi takođe shvatamo koliko je važno da vozač i kamion komuniciraju sa pješacima i drugim učesnicima u saobraćaju. Zato novi Volvo FE ima snažna dnevna svjetla za vožnju sa LED diodama koja se uključuju automatski čim vozilo krene naprijed.

7
Vozač