Novi Volvo FE

Vaš fleksibilni radni partner koji pruža izuzetna vozna svojstva i prvoklasnu produktivnost.

Tegljač 4×2; klasični kamion 4x2, 6x2 ili 6x4

D8K (250, 280 ili 320 KS)
Tačno ono što vam treba

Znamo da se pri prevozu suočavate sa raznoraznim izazovima. Uz vas smo sve vrijeme, bez obzira na to da li oni podrazumijevaju pronalaženje rješenja za prevoz otpada, obavljanje lakih građevinskih zadataka ili transport tečnih naftnih proizvoda.

Ne bismo mnogo pretjerali kada bismo rekli da ima skoro isto toliko konfiguracija novih kamiona Volvo FE koliko i zadataka koje treba obaviti. Zato nam je najvažnije ponuditi vam fleksibilnu paletu opcija za nadgradnje i šasije.

Ako je šasija odgovarajuća, svaki je prevoz efikasniji.
Rezervoar kamiona Volvo FE
Uz vas sve vrijeme

Od prvog kontakta sa vama i identifikacije optimalne nadgradnje za vaše potrebe, preko kontakta sa proizvođačima karoserija i vođenja procesa do konačnog dogovora oko isporuke, ne posustajemo sve dok ne zadovoljimo vaše komercijalne i prevozne zahtjeve. Sa kompanijom Volvo, putovanje je znatno lakše zbog njene postojeće saradnje sa proizvođačima karoserija. Možemo im poslati detaljne CAD crteže kako bi efikasnije radili i konačno isporučili kvalitetno, individualno rješenje – vaš sljedeći kamion.

Ovaj kamion je više nego spreman za predstojeće zadatke jer ima izvanredan potencijal i fleksibilnost kod montaže karoserija.

Postojeća saradnja sa proizvođačima karoserija omogućava nam konstruisati i napraviti šasiju tačno prema vašoj specifikaciji.
Šasija kamiona Volvo FE

Robusni i fleksibilni

Sa tehničke tačke gledišta, ima mnogo razloga zašto su Volvo Trucks i novi Volvo FE ovoliko fleksibilni. Robusna i kruta šasija je kvadratna i ravna, pa se na nju lako postavlja karoserija. To omogućava pronalaženje rješenja koje zadovoljava najstrože radne zahtjeve.

4
Fleksibilnost