Dizajnirana radi vaše udobnosti.

Prostrana unutrašnjost kabine kamiona Volvo FL dizajnirana je po mjeri vozača. Pri dizajniranju svih detalja vodili smo računa o ergonomiji i udobnosti. Položaj komandi i ručice mjenjača, pregledna i intuitivna komandna ploča, udobna sjedišta i podesivi volan – sve su to rezultati testiranja i razvoja koji su imali jedan krajnji cilj: najbolji radni prostor.Prostrana unutrašnjost kabine

Prostrana i bezbjedna.

Za paletu kamiona Volvo FL postoje tri kabine – dnevna kabina, kabina Comfort i kabina za posadu – u zavisnosti od vaše potrebe za utovarnim prostorom ili brojem putnika.

Pogledajte kompletne specifikacije kabina


Udobna sjedišta

Veća udobnost.

Nova ergonomska sjedišta ključna su karakteristika enterijera kabine kamiona Volvo FL jer imaju bolje podne držače, ugrađene naslone za glavu i sigurnosne pojaseve. Materijal novih presvlaka otporniji je na prljavštinu. I vozačevo i suvozačevo sjedište možete prilagoditi svojim potrebama.

Pročitajte više o udobnoj vožnji


Komandna ploča

Savršena kontrola jednim pogledom.

Komandna ploča kamiona Volvo FL ima intuitivan oblik i raspored. Instrumenti su postavljeni tako da osiguraju najbolju ergonomiju, dok vam mjerači na komandnoj ploči daju savršen pregled radnih podataka jednim pogledom.


Nizak nivo buke u kabini

Mala unutrašnja buka.

Volvo FL ima bolju zvučnu izolaciju, što znači da ga vozite opušteno, uz minimalnu okolnu buku i buku motora i guma.


Prostor za odlaganje stvari iznad glave

Veliki prostor za odlaganje.

Pretinci u vratima i na komandnoj ploči. Prostor za odlaganje iznad glave i tunelski pretinac za odlaganje između sjedišta. Kao i mogućnost poručivanja dodatnih pretinaca za odlaganje u kabini. U kamionu Volvo FL uvijek ćete imati pretince za odlaganje bitnih stvari. Ili sitnica.

Pročitajte više o pretincima za odlaganje


Upravljač kamiona Volvo FL

Podesite volan.

Volan prečnika 460 ili 500 mm možete lako postaviti u omiljeni položaj.


Prekidači na komandnoj ploči za pogon 4x4

Jednostavan pristup komandama pogona 4x4

Da biste izbjegli proklizavanje točkova ili zaglavljivanje u blatu, Volvo FL 4×4 se isporučuje sa svim komandama koje su vam potrebne za maksimalno povećanje vuče. Četiri prekidača na komandnoj ploči lako su pristupačna i omogućavaju rad sa blokadom diferencijala prednje pogonske i zadnje osovine, kao i nizak raspon stepena prenosa i blokadu diferencijala na pomoćnom mjenjaču.


Aparat za gašenje požara

Dodatna bezbjednost.

Vaša bezbjednost nam je najvažnija. Kao i vama. U tom smislu, možete poručiti opcijsku bezbjednosnu opremu kako bi unutrašnjost vaše kabine bila još bezbjednija. Aparat za gašenje požara, svijetleći prsluk ili prenosno upozoravajuće svjetlo – samo odaberite ono što vam treba. Kako biste bili bezbjedni.


Opcije za audio sistem

Slušajte muziku dok putujete.

Putovanje brže prolazi kada slušate muziku. Na raspolaganju su tri različita audio paketa za Volvo FL – USB priključci, CD i MP3 uređaji i razne vrste radija – sa praktičnim, integrisanim komandama za telefoniranje bez ruku i daljinsko upravljanje.

Pogledajte specifikacije audio paketa