Kabina za novi Volvo FL

Kabina kamiona Volvo FL.
Bezbjednost, stil i udobnost.

Kabina kamiona Volvo FL lako je prepoznatljiva izvana. Svi će se okretati za impresivnom crnom prednjom maskom, dok će aerodinamičke linije i uglađen eksterijer osigurati vozaču izvanredne vozne karakteristike i upravljivost. U zavisnosti od vaših potreba postoje tri veličine – dnevna kabina, kabina Comfort i kabina za posadu – i sve su maksimalno udobne i funkcionalne.

Dnevna kabina
  • Unutrašnja visina 1605 mm, dužina 1600 mm i širina 2100 mm.
Kabina Comfort
  • Unutrašnja visina 1605 mm, dužina 2000 mm i širina 2100 mm.
Kabina za posadu
  • Unutrašnja visina 1605 mm, dužina 2980 mm i širina 2100 mm.
Pogledajte kompletne specifikacije kabina

Unutrašnjost kabine kamiona Volvo FL

Enterijer kabine.
Protegnite se i opustite.

Ako svakodnevno često ulazite u vozilo i izlazite iz njega, neophodna vam je praktična, ergonomična ulazna stepenica. Prostrana i udobna unutrašnjost sa dobro projektovanim karakteristikama definiše opušten prostor u kome je pravo zadovoljstvo raditi. Osvrnite se oko sebe kada uđete u Volvo FL i vidjet ćete da smo ga prilagodili da bude što udobniji.

Pročitajte više o unutrašnjem izgledu kabina


Eksterijer kabine kamiona Volvo FL

Eksterijer kabine.
Isprobana i provjerena radi vaše bezbjednosti.

Kao svi kamioni iz naše vrhunske palete, Volvo FL je zadovoljio najstrože testove za bezbjednost. Robustan vanjski izgled sa boljim sistemom zaštite od podlijetanja dodatno je ojačan i ima 31 kg čelika više. Na upadljivom prednjem kraju kamiona nalaze se redizajnirana prednja maska i istaknut Volvo simbol.

Pročitajte više o vanjskom izgledu kabina


X

Kabina za posadu.
Prostrana i spremna za težak posao.

Tražite pouzdanog saradnika spremnog za obavljanje posla? Prostrana, proširena kabina na modelu FL namijenjena je radu do sedam osoba i opremljena mnogim praktičnim detaljima. Udobnost, funkcionalnost i sigurnost primjetni su na svakom detalju.


Boje kabine

Boje: Različite nijanse, isti kvalitet.

Da li ste znali da možete poručiti Volvo kabinu u bilo kojoj boji koju možete zamisliti? Uštedite vrijeme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj lakirnici – naša lakirnica vam nudi više od 300 nepromjenjive varijante boje. Ako nijedna ne zadovoljava vaše zahtjeve, možete poručiti dodatne boje.

Pogledajte on line program za farbanje kabina