…sada sve ostalo prepustite nama

Znamo da vam je posao na prvom mjestu, a kamion na drugom. Zato se trudimo ponuditi vam kompletnu paletu usluga u cilju pouzdanog i efikasnog prevoza i maksimalnog iskorištenja novog kamiona Volvo FL.

Kada vam je Volvo Trucks partner, na raspolaganju su vam bitne usluge podrške – stalno tokom cijele godine.
24

Lokalni distributer za Volvo Trucks vrlo je radoznao. Želi znati čime se bavite. Šta isporučujete ili preuzimate, kada to radite i šta određuje vaš uspjeh. Za ovako temeljno ispitivanje postoji dobar razlog – vaš komercijalni uspjeh.

Vaš kamion je naša briga

Ako postanete naš partner, moći ćete koristiti naše bitne usluge i mrežu distributera koja vrijedno radi kako bi vam olakšala poslovanje. Brinemo se o vašem kamionu umjesto vas i tako vam nudimo manje stresno i profitabilnije korištenje. Jednostavno rečeno, možete se prepustiti i uživati u svom kamionu Volvo FL bez ikakvih smetnji. 

Korištenje kamiona manje je stresno kada imate iskusnog i predanog partnera za prevoz.

Ponuda sa garancijom

Kako u tome uspjevamo? Na osnovu vaših komercijalnih i poslovnih zahtjeva možemo napraviti kompletno rješenje koje podrazumijeva servisne ugovore, pakete za ekonomičnu potrošnju goriva, obuku vozača, upravljanje voznim parkom i ugovore o finansiranju i osiguranju. Sve što vam treba kako bi kamion imao performanse potrebne vašem poslovanju.

1
Partnerstvo