Novi Volvo FL.
Malo je nova veličina.

Kompaktan, jednostavan za manevrisanje, a sada dostupan i za više primjena nego ikada, zahvaljujući proširenom rasponu 4-cilindarskog motora i opciji pogona na četiri točka. Kada tražite kamion koji će se snaći u gradskom prometu kao i na šljunčanim cestama, teško je zamisliti kamion koji bi mogao biti bolji od novog modela Volvo FL.


Novi Volvo FLAko ste kompanija sa jednim zaposlenim ili mala kompanija, zašto je baš novi Volvo FL vaše idealno prevozno rješenje? Kako vam se čini na prvi pogled? Primijetit ćete da ima potpuno novi prednji kraj koji se zasniva na dizajnerskom nasljeđu kompanije Volvo – izgleda odlično, a ovaj klasični kvalitet kompanije Volvo pogoduje i vama i vašem poslovanju.

Odaberite idealnu težinu

Zahvaljujući proširenom rasponu konfiguracija, lakše nego ikada pronaći ćete Volvo FL koji odgovara vašim potrebama u pogledu težine, nosivosti i performansi. Odaberite 4-cilindarski motor D5K odnosno kamion koji je 200–500 kg lakši od uporedivog 6-cilindarskog vozila. Sada je dostupan i za bruto težine od 10 tona. 

Novooblikovano sjedište povećava bezbjednost.
Vozačevo sjedište u kamionu Volvo FL

Vaša bezbjedna zona

Enterijer novog kamiona Volvo FL jedan je od najbezbjednijih u kamionskoj branši. Slavna bezbjednosna kabina Volvo i nova paleta sjedišta štite vozače bolje nego ikada prije. U kombinaciji sa izvanrednom ergonomijom i inteligentnim unutrašnjim dizajnom, omogućavaju bolje radne uvjete i efikasniji rad.

Novi prednji kraj sa dnevnim svjetlima za vožnju sa LED diodama.
LED svjetla za dnevnu vožnju

Efikasno kretanje

Osim sa novim programom motora, novi Volvo FL može se naručiti sa ručnim ili automatskim mjenjačem I-Sync ili automatskim mjenjačem. Naravno, kamion zadovoljava sve zahtjeve standarda Euro 6, ne povećavajući potrošnju goriva ili učestalost servisiranja. Gradska distribucija, sakupljanje otpada i raznorazni zahtjevni poslovi sada se lakše nego ikada prije obavljaju u novom modelu Volvo FL, malom kamionu sa velikim ambicijama.

2
Sažetak o proizvodu