Točkovi se kotrljaju bez prestanka
Točkovi se kotrljaju bez prestanka

Kada vam je Volvo Trucks poslovni partner, postavljate nove standarde za raspoloživost kamiona uz pomoć proširenog Volvo Zlatnog servisnog ugovora i proaktivnog pristupa održavanju.

Nova mogućnost povezivanja kamiona i dobro razvijena mreža distributera obezbjeđuju izvanredni radni učinak.
 Poboljšan Volvo Zlatni servisni ugovor
Poboljšan Volvo Zlatni servisni ugovor

Novi Volvo FL može se sada poručiti sa poboljšanim Volvo Zlatnim servisnim ugovorom. Ako se odlučite za ovaj ugovor, najbitniji kamionski sistemi daljinski se povezuju sa Volvo radionicom, odakle se prate kako bi se servisirali samo po potrebi. Ovaj proaktivni pristup takođe obezbjeđuje identifikovanje malih problema prije nego što postanu veliki i omogućava održavanje i popravku kada se kamion ne koristi. Novi vid povezivanja vam obezbjeđuje maksimalnu raspoloživost vozila i efikasniji prevoz i distribuciju.

Kamion treba biti na putu, na svom radnom
mjestu – uz pomoć distributera kompanije Volvo
Trucks, to je lakše nego ikada prije.

Pregledniji troškovi

Vi i distributer kompanije Volvo Trucks možete napraviti jedinstveni plan servisiranja za kamion na osnovu sopstvenih poslovnih zahtjeva i uz fiksnu mjesečnu cijenu. Na taj način, lakše ćete pratiti troškove i obavljati administrativne poslove.

Veliko povećanje radnog učinka

Svi naši servisni ugovori omogućavaju vozačima, vlasnicima i menadžerima voznih parkova pristup širokoj, dobro razvijenoj mreži naših distributera. Oni koriste isključivo originalne dijelove Volvo za sve postupke održavanja. Osim toga, vaš kamion je uvijek u rukama vještih, iskusnih tehničara za Volvo.

Efikasan paket

Vrlo kvalitetno vozilo i njegovo lako korištenje efikasan su paket i odlučujući faktor za komercijalni uspjeh. Dozvolite nam da vam taj uspjeh osiguramo.

6
Radni učinak