Napomena o privatnosti i zakonitosti

Smjernice o privatnosti

AB Volvo (publ) i Volvo Grupa cijene Vaše zanimanje za naše proizvode i Vašu posjetu našoj web-lokaciji www.volvo.com.

Mi u Volvo Grupi Vam nastojimo dati što veći nadzor nad Vašim osobnim podacima; nama je važno da se osjećate ugodno dok posjećujete našu web-lokaciju. Međutim, ima trenutaka kad su nam potrebni Vaši podaci. Svaki osobni podatak koji nam dajete, uključujući vašu adresu e-pošte koristi se na sljedeći način.

Ako nam dajete osobne podatke kako biste zauzvrat od nas dobili informacije - na primjer brošure, kataloge - mi skupljamo i spremamo te podatke. Ti podaci nam omogućuju da ispunimo Vaš zahtjev za informacijama. Ako pregledavate ili preuzimate informacije, mi pratimo posjetu. Ti podaci pomažu, između ostalog, da Vam damo prilagođenu informaciju i nama daju informaciju o kojem dijelu posjećene lokacije se radi.

Mi ne prodajemo podatke koje smo skupili ili spremili o Vama.

Web-lokacija može sadržavati veze za web-lokacije koje ne pripadaju Volvo Grupi. Volvo Grupa nije odgovorna za odnos prema privatnosti takvih web-lokacija.

Zakonska napomena

Napomena o autorskom pravu

Sadržaji na ovoj web-lokaciji autorsko su pravo tvrtke © 2002 AB Volvo (publ) (ili njezinih podružnica gdje je to navedeno i/ili vlasnika njezine licence), SE-405 08 Göteborg, Švedska. Sva prava pridržana.

Informacije na ovoj web-lokaciji, uključujući, ali ne i ograničeno na, tekst, slike i zvuk, ne smiju se, osim u strogo privatne svrhe ili gdje je drugačije navedeno, reproducirati, prenositi, distribuirati ili spremati bez prethodne pismene dozvole tvrtke AB Volvo (publ). Izričito se zabranjuju modifikacije sadržaja web-lokacije.

Neki dijelovi web-lokacije sadrže slike koje su podložne autorskom pravu njihovih dobavljača.

Zaštitni znakovi

Osim ako nije drugačije navedeno, znakovi prikazani na web-lokaciji, logotipi korporacije i amblemi, kao na primjer, dolje prikazan simbol podložni su pravima o zaštitnim znakovima Volvo Trademark Holding-a AB i/ili AB Volvo (publ) (ili njihovim podružnicama).

                                        

Bez jamstava ili zastupanja

INFORMACIJE NA OVOJ WEB-LOKACIJI DAJU "KAO ŠTO JE I". NI U KOJEM SLUČAJU SE VOLVO GRUPA NE MOŽE SMATRATI ODGOVORNOM NI JEDNOJ STRANI ILI ZA BILO KAKVE DIREKTNE, INDIREKTNE, POSEBNE ILI DRUGE POSLJEDIČNE ŠTETE NASTALE UPORABOM OVE WEB-LOKACIJE ILI DRUGE WEB-LOKACIJE POVEZANE HIPERLINKOM, UKLJUČUJUĆI, BEZ OGRANIČENJA, SVE IZGUBLJENE DOBITI, PREKID POSLOVANJA, GUBITAK PROGRAMA ILI DRUGIH PODATAKA NA VAŠEM INFORMATIČKOM OPERATIVNOM SUSTAVU, ČAK I AKO SMO IZRIČITO UPOZORENI DA POSTOJI MOGUĆNOST TAKVIH ŠTETA.

Volvo Grupa ne daje nikakva jamstva i/ili zastupanja o drugim web-lokacijama do kojih možete doći preko ove. One su navedene samo zbog praktičnosti i to ne znači da Volvo Grupa podupire ili prihvaća bilo kakvu odgovornost za sadržaje ili korištenje takvih web-lokacija. Osim toga, na Vama leži odgovornost da poduzmete mjere predostrožnosti i da osigurate da sve što izaberete za uporabu ne sadrži elemente kao što su virusi, crvi, trojanski konji i druge elemente destruktivne prirode.

Informacije na ovoj web-lokaciji mogu sadržavati određene tehničke nepreciznosti ili tipografske greške.

Informacije sadržane na ovoj web-lokaciji mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave ili obaveze.

Informacije objavljene na ovoj web-lokaciji mogu sadržavati reference ili Vas upućivati na proizvode, usluge itd. Volvo Grupe koje nisu najavljene ili dostupne u Vašoj državi. Ne možemo jamčiti točnost takvih informacija, naročito stoga što su te informacije podložne promjeni, posebnim zahtjevima ili dostupnosti i takve reference ne podrazumijevaju da Volvo Grupa namjerava najaviti takve proizvode, usluge itd. u Vašoj zemlji. Obrate se svom lokalnom distributeru za potpune detalje u svezi s proizvodima, uslugama, itd. koje Vam mogu biti dostupne i na narudžbu.

Komentari, pitanja ili prijedlozi

Molimo zapamtite da se bilo kakve informacije, samoinicijativni prijedlozi, ideje i druge poslane stavke neće smatrati povjerljivima i vlasničkima. Slanjem bilo kakvih informacija ili materijala, Vi dajete tvrtki AB Volvo (publ) i Volvo Grupi, neograničeno, neopozivo pravo na uporabu, reprodukciju, prikaz, izvođenje, modifikaciju, prijenos i distribuciju tih materijala ili informacija i također se slažete da AB Volvo (publ) i Volvo Grupa smiju slobodno koristiti sve ideje, koncepte, znanja ili tehnike koje ste poslali u bilo koju svrhu.

Specifičan softver dostupan na web-lokaciji

Svaki softver dostupan za preuzimanje s ove web-lokacije ("Softver") autorsko je pravo tvrtke AB Volvo (publ) (ili neke njezine podružnice) i/ili njezinih dobavljača.

Uporaba softvera regulirana je uvjetima ugovora o licenci s krajnjim korisnikom, ukoliko takav postoji, koji prati ili je uključen u softver ("Ugovor o licenci"). Ako nije drugačije specificirano u Ugovoru o licenci, softver je dostupan za preuzimanje samo za uporabu od strane krajnjeg korisnika. Svaka reprodukcija ili redistribucija softvera koja nije u skladu s Ugovorom o licenci podložna je građanskom i krivičnom progonu.

BEZ OGRANIČAVANJA GORE SPOMENUTOG, IZRIČITO SE ZABRANJUJE KOPIRANJE ILI REPRODUKCIJA SOFTVERA BILO KOJEM DRUGOM POSLUŽITELJU ILI LOKACIJI ZA DALJNJU REPRODUKCIJU ILI REDISTRIBUCIJU.

SOFTVER JE POD JAMSTVOM, AKO TAKVO POSTOJI, SAMO U SKLADU S UVJETIMA IZ UGOVORA O LICENCI. OSIM ZAJAMČENOG U UGOVORU O LICENCI, VOLVO GRUPA OVIME NIJEČE SVA JAMSTVA I UVJETE U SVEZI SA SOFTVEROM, UKLJUČUJUĆI SVA IMPLICIRANA JAMSTVA I UVJETE VEZANA UZ MOGUĆNOST PRODAJE, PRIKLADNOSTI ZA DOTIČNU SVRHU, NASLOV I NEKRŠENJE ZAKONA.