Ukorak s profitabilnošću pomoću Dynafleet aplikacije

Transportne tvrtke koje koriste program Dynafleet Fuel & Environment (gorivo i okoliš) već imaju snažan uvid u učinkovitost voznog parka, goriva i vozača. To znači da se načini vožnje mogu nadzirati i pratiti, čime se emisije CO2 i potrošnja goriva smanjuju čak do 5 posto. S novom aplikacijom, upravitelji voznog parka sada imaju pristup ovim informacijama u bilo kojem trenutku bez obzira gdje se nalaze – i drže korak s profitabilnošću.

Uštedite do 7%

“Nova Dynafleet aplikacija omogućava mi praćenje učinkovitosti goriva bez obzira gdje sam. Uskoro, moji će vozači koristiti aplikaciju kako bi se međusobno poticali – bit će to velika pomoć u postizanju da svi djeluju prema istom cilju.”
Richard Pinel, računovođa i referent za osiguranje, Société Armoricaine de Canalisations, Francuska


Provjera bodovnog stanja

PROVJERA BODOVNOG STANJA
Pomoću Dynafleet aplikacije na iPhoneu ili iPadu, prijevoznici mogu provjeriti potrošnju goriva, tehniku vozača i utjecaj na okoliš za cijeli vozni park ili za pojedina vozila. Nova funkcija Bodovno stanje učinkovitosti goriva olakšava mjerenje poboljšanja ili pada učinkovitosti goriva. U sljedećoj inačici aplikacije, i vozači će moći pristupiti svom bodovnom stanju učinkovitosti goriva. Budući da uključuje razna poboljšanja, ona je dizajnirana kako za prijevoznike, tako i za vozače.

CJELOVITA SLIKA S DYNAFLEETOM
Zahvaljujući podacima koji u stvarnom vremenu prikazuju lokacije vozila, opterećenja, razine goriva, radno vrijeme vozača, izvještaje o emisijama i potrošnju goriva, prijevoznik može prevladati neočekivane poteškoće, maksimalizirati produktivnost te donijeti čitav niz odluka kojima će uštedjeti gorivo. Na kraju svakog radnog dana izvještaji Dynafleeta pružaju cjelovitu sliku o učinku svakog pojedinog vozila i vozača.


Najbolja ruta s Dynafleetom

USVAJANJE NAJBOLJIH NAČINA VOŽNJE
Čak i kad imate iskusne vozače i Dynafleet koji će vam pokazati područja potencijalnih poboljšanja, ušteda goriva znači promjenu ponašanja vozača. Zato je obuka vozača toliko važna, ali da bi se održale uštede i poboljšala profitabilnost, najbolji načini vožnje trebaju se zadržati svaki dan. To je puno jednostavnije kada vidite Bodovno stanje učinkovitosti goriva na dlanu – bez obzira jeste li prijevoznik ili vozač.

POGODITE KOJA JE OBUKA VOZAČA NAJBOLJA?
Volvo Usavršavanje vozača ima najveću vrijednost kad se koristi u dugoročnoj strategiji te se nadograđuje i poboljšava na temelju podataka iz različitih izvještaja Dynafleeta. Ova obuka koristi praktične primjere najekonomičnije vožnje u sustavu koji uključuje analizu, pohvalu i postavljanje novih ciljeva za vozače. Upravo ovaj sustavni pristup, kojim se osiguravaju tehnike vožnje s naglaskom na učinkovitost goriva u čitavom voznom parku, donosi održive uštede.

Učinkovitost goriva i profitabilnost

UZLAZNA SPIRALA UČINKOVITOSTI GORIVA I PROFITABILNOSTI
Iskustvo pokazuje da smanjenjem potrošnje goriva također smanjujemo habanje vozila i umor vozača. To dovodi do nižih troškova održavanja i popravaka te boljeg radnog okruženja. Vozači su pod manjim stresom i postaju produktivniji. Manje riskiraju, pa raste ugled prijevoznika – i njegova profitabilnost.

Dugoročno gledano, učinkovitije se odrađuje veći broj transportnih poslova, s najvećom mogućom iskoristivosti skupocjenog goriva.

DYNAFLEET APLIKACIJA
Kupci Dynafleeta sada mogu preuzeti aplikaciju u App Storeu. Prvo unesite svoje postojeće korisničko ime i lozinku.

Dynafleet aplikacija

USAVRŠAVANJE VOZAČA
Volvo Usavršavanje vozača dolazi u obliku raznovrsnih tečajeva koji su prilagođeni individualnim potrebama vaših poslova i vozača. Osim učinkovitosti goriva i utjecaja na okoliš, oni obuhvaćaju zdravlje, sigurnost, zakonodavstvo i svijest o rizicima. To su napredni edukacijski tečajevi pomoću kojih možete dobiti potvrdu o profesionalnom osposobljavanju vozača koju zahtijeva EU.

DYNAFLEET – ALATI
Volvov sustav telematike predstavljen tržištu 2004. prerastao je u skup alata koji prijevoznicima omogućuje pregled lokacija voznog parka i bitnih statističkih podataka u stvarnom vremenu. U kombinaciji s namjenskim komunikacijskim sustavom, Dynafleet postaje idealno radno sučelje. Upravitelj voznog parka uvijek može pristupiti online uslugama preko najbližeg računala, tableta ili pametnog telefona.

poruka