Volvo Trucks Latest News


9.9.2014 Estonija je pobjednik regionalnog DFC-a takmičenja

Prošloga petka svjedočili smo regionalnom finalu natjecanja The Driver's Fuel Challenge 2014 za zemlje tržišta Srednje i Istočne Europe, koje se održalo na Slovakia Ringu, trkaćoj stazi nedaleko od Bratislave. U posljednjoj rundi regionalnog finala, Estonac Aare Müil najučinkovitije je trošio gorivo za vrijeme vožnje te se na taj način pokazao nedostižnim za konkurenciju. Time je postao pobjednik regionalnog natjecanja The Driver's Fuel Challenge za 2014. godinu i osvajač glavne nagrade - najnovijeg modela automobila Volvo S60. Müilu će se na svjetskom finalu u Švedskoj, koje će se održati 19. rujna, pridružiti Litavac Jonas Gudauskas i Srbin Miško Đoković, koji su zauzeli drugo i treće mjesto u konkurenciji vozača iz zemalja Srednje i Istočne Europe.


Subscribe to Volvo Trucks News

Would you like to be notified by email and/or by mobile phone when Volvo Trucks publishes news on this homepage or our WAP-portal? Please fill in your name, company, e-mail address and/or mobile phone number below.

  •  
  •  
  •  
  •  

By ticking the checkbox, you allow Volvo Trucks to save your personal data and use it for purposes related to your query.