5.8.2013

110 Volvo FH kamiona za Mesaroli logistikuPočele su isporuke prvih tegljača poduzeću Mesaroli logistika d.o.o., hrvatskom poduzeću osnovnom 2012. godine koje je u većinskom vlasništvu Mesaroli logistica spa. Isporuka prvih pet tegljača tek je početak isporuke od 110 kupljenih Volvo FH kamiona.

 

Povodom početka poslovanja na hrvatskom tržištu, Mesaroli logistika d.o.o. odlučila je obogatiti svoj vozni park najnovijim modelima Volvo FH tegljača koji razvijaju snagu od 500KS.

Johan Björnör, direktor Volvo Trucksa za Jugo-Istočnu regiju ističe kako je ponosan na ovu isporuku, jer to znači da su kupci prepoznali prednosti koje pruža novi FH: „ Volvo FH ima veliku tradiciju i odličnu reputaciju kao flotno vozilo, što može zahvaliti izvanrednim karakteristikama ali i modernoj tehnologiji koja je ugrađena u taj proizvod . S novim modelom FH kamiona ponuđeno je mnoštvo inovacija koje znatno mogu smanjiti operativne troškove što je i cilj svakog prijevozničkog poduzeća."

„Kao tvrtka koja se bavi prijevozom lako pokvarljive robe te pruža svojim klijentima punu logističku podršku, potrebni su nam tegljači koji će omogućiti našim vozačima da svoj posao obavljaju profesionalno i bez kašnjenja, a u Volvo Trucks-u smo prepoznali pouzdanog partnera za takve zahtjevne zadatke." - ističe predsjednik Uprave Mesaroli logistica spa, gospodin Vittorino Mesaroli.

Tvrtka Mesaroli logistica spa osnovana je pedesetih godina prošlog stoljeća od strane obitelji Mesaroli, te danas posjeduje preko 150 vozila kojima prevozi lako pokvarljivu i temperaturno kontroliranu robu diljem cijele Europe. Sjedište Mesaroli logistike d.o.o. nalazi se u Kanfanaru u Istri.

Kolovoz, 2013

Za dodatne informacije molimo kontaktirati: Lidija Supek Koršoš, tel. 01 3867 672 ili lidija.supek@volvo.com Posjetite http://www.thenewsmarket.com/volvogroup i pristupite televizijskom videu o proizvodnji i proizvodima Grupe Volvo. Možete preuzeti slike u obliku MPEG2-datoteke ili ih naručiti na Beta SP kazeti. Registracija i video besplatni su za medije. Slike su dostupne u banci slika Volvo Trucksa http://imagegallery.vtc.volvo.se/. Volvo Trucks pruža kompletna transportna rješenja za klijente kojima su profesionalnost i posao na prvom mjestu. Kompanija nudi čitavu paletu srednje teških do teških kamiona sa snažnom globalnom mrežom od 2,300 servisnih točaka u više od 140 zemalja. Volvo Trucks se proizvodi u 16 zemalja svijeta. U 2011 godini isporučeno je više od 11.500 Volvo kamiona širom svijeta. Volvo Trucks dio je Grupe Volvo, jedne od vodećih svjetskih proizvođača kamiona, autobusa i građevinske opreme, pogonskih sustava za pomorske i industrijske primjene, zrakoplovnih komponenti i usluga. Grupa također nudi rješenja za financiranje i servis.Temeljne vrijednosti Volva su sigurnost, kvaliteta i briga za okoliš.

mesaroli image/pjpeg 26,3 KB

Subscribe to Volvo Trucks News

Would you like to be notified by email and/or by mobile phone when Volvo Trucks publishes news on this homepage or our WAP-portal? Please fill in your name, company, e-mail address and/or mobile phone number below.

  •  
  •  
  •  
  •  

By ticking the checkbox, you allow Volvo Trucks to save your personal data and use it for purposes related to your query.