16.11.2013

2014. Globetrotter Club ide u Brazil!Nema sumnje da su ekskluzivne prodajne kampanje, u kojima se Volvo kamioni nude u specijalnim promotivnim paketima, uključujući i luksuzno putovanje u jednu od najpoznatijih svjetskih destinacija, već jako dobro poznate i priznate među kupcima Volvo Trucks, regije Srednje i Istočne Europe. Ove je godine upravo krenula jedna takva kampanja za Euro 6 kamione najnovije FH serije i ovaj put riječ je o - Brazilu!

 

Ekskluzivna prodajna kampanja je upravo pokrenuta u svim zemljama unutar Volvo Trucks regije Srednje i Istočne Europe, uključujući i Hrvatsku.

U kampanji, kupovina novog Volvo FH ne znači samo kupovinu jednog od najnaprednijih raspoloživih kamiona, već također i pristup svijetu avanture kroz članstvo u Globetrotter Club-u.

Kupci, koji se odluče za ovu istinski posebnu ponudu i kupe FH13 42T Globetrotter XL Spavaću kabinu ili, tri vozila FH13 42T Globetrotter Spavaća kabina, prema danim specifikacijama, opremljenih s Euro 6 motorima i vodećim svjetskim inovativnim proizvodima i uslugama u učinkovitoj potrošnji goriva, udobnosti i sigurnosti, imat će mogućnost priključiti se Globetrotter Club-u u nezaboravnom putovanju u Brazil sljedeće godine.

Putovanje puno nezaboravnih pustolovina, odvijat će se u studenom 2014. i uključivat će, između ostalog, obilazak Volvo tvornice u Curitibi, nekoliko čarobnih dana u Riju kao i nekoliko dana dokolice na suncem okupanim plažama luksuznog odmarališta u Brazilu.

Detalje ove izvanredne ponude, koja će trajati do kraja ožujka 2014., možete dobiti u odjelu prodaje Volvo Hrvatska d.o.o. ili na telefon 01/3867-660.

  • 1. studeni 2013.

Za dodatne informacije, molimo kontaktirati: Lidija Supek Koršoš, tel. 01 3867 672 ili lidija.supek@volvo.com Posjetite http://www.thenewsmarket.com/volvogroup i pristupite televizijskom videu koji predstavlja različite tvornice i proizvode Grupe Volvo. Možete preuzeti slike u obliku MPEG2-datoteke ili ih naručiti na Beta SP kazeti. Registracija i video su besplatni za medije. Slike se mogu nabaviti u banci slika tvrtke Volvo Trucks http://images.volvotrucks.com Tvrtka Volvo Trucks nudi sveobuhvatna transportna rješenja za profesionalne i zahtjevne kupce. Tvrtka nudi potpuni asortiman kamiona za srednje i teže uvjete rada, kao i jaku globalnu mrežu od 2,300 prodajnih i servisnih centara u više od 140 zemalja. Volvo kamioni proizvode se u 16 zemalja diljem svijeta. 2012. u cijelome svijetu isporučeno je više od 105,000 Volvo kamiona. Volvo Trucks je dio grupacije Volvo, jednog od vodećih svjetskih proizvođača kamiona, autobusa, građevinske opreme, pogonskih sustava za brodsku i industrijsku primjenu. Grupacija nudi i financijska i uslužna rješenja. Volvo svoj rad temelji

FH image/pjpeg 31,1 KB

Subscribe to Volvo Trucks News

Would you like to be notified by email and/or by mobile phone when Volvo Trucks publishes news on this homepage or our WAP-portal? Please fill in your name, company, e-mail address and/or mobile phone number below.

  •  
  •  
  •  
  •  

By ticking the checkbox, you allow Volvo Trucks to save your personal data and use it for purposes related to your query.