30.5.2014

Volvo Trucks ističe svoje švedsko podrijetlo u novoj seriji videozapisaCijeli je svijet pozvan sudjelovati u cjelotjednoj proslavi švedskog Dana državnosti u organizaciji tvrtke Volvo Trucks. Promotivnu kampanju „Tjedan Švedske” čini, među ostalim, sedam videozapisa. Njihova je namjera istaknuti važnost švedskog podrijetla robne marke Volvo Trucks na zabavan način.

 

Volvo Trucks ne bi bio isti da nema švedske kulture inovacije, sigurnosti na cesti i kreativnih pauza za kavu. To je tema nove kampanje tvrtke Volvo Trucks pod nazivom „Tjedan Švedske" koja kreće početkom lipnja, upravo na vrijeme za proslavu švedskog Dana državnosti (6. lipnja).

Glavna uloga pripala je švedskom holivudskom glumcu Peteru Stormareu. Kampanju čini sedam kratkih filmova koji na zabavan način prikazuju različite aspekte švedskog načina života, koji su pomogli oblikovati Volvo Trucks na različite načine.

„Želimo istaknuti naše švedsko podrijetlo i pokazati kako je ono utjecalo na našu robnu marku od prvog kamiona marke Volvo iz 1928. godine do danas", kaže Åsa Theleen, Brand & Marketing Communications Manager for Merchandise tvrtke Volvo Trucks.

Peter Stormare ponosi se što sudjeluje u kampanji.

„Kada su me nazvali i pitali želim li sudjelovati, osjećao sam se kao da se ponovno oformila ABBA i pozvala me da s njima glumim u filmu", kaže Peter Stormare.

Kampanja, koja je dio marketinga baštinske zbirke tvrtke Volvo Trucks, trajat će od 2. do 8. lipnja. Videozapisi će biti dostupni na kanalu tvrtke Volvo Trucks na servisu YouTube.

Poveznice na filmove: http://www.youtube.com/playlist?list=PLKFJ3tQvdojSi3g4ClWUuj_j8GFb8il-F.

Lidija Supek Koršoš

swedish week image/pjpeg 3,1 MB

Subscribe to Volvo Trucks News

Would you like to be notified by email and/or by mobile phone when Volvo Trucks publishes news on this homepage or our WAP-portal? Please fill in your name, company, e-mail address and/or mobile phone number below.

  •  
  •  
  •  
  •  

By ticking the checkbox, you allow Volvo Trucks to save your personal data and use it for purposes related to your query.