Volvo Srebrni Servisni ugovor

Srebrni ugovor otklanja mogućnost skupih iznenađenja.

U Volvo Srebrni Servisni ugovor uključeno je potpuno preventivno održavanje, vaš kamion dobiva dogovoreni servisni plan, a uključeni su i svi popravci pogonskog sklopa. To će vam pomoći voditi poslovanje bez neželjenih i skupih popravaka.

Pogonski sklop uključen je u cijenu

Ne brinite – pogonski sklop uključen je u cijenu

Uz Volvo Srebrni Servisni ugovor možete se opustiti. Uključene su komponente i popravci pogonskog sklopa, čime se sprječavaju situacije koje bi inače bile vrlo skupe.

Najbolji serviseri

Mi upošljavamo samo najbolje servisere

Kako bismo osigurali da vaš kamion uvijek bude u najboljem stanju, koristimo samo ovlaštene servisere koji dobro poznaju najnovije tehnologije, uključujući i složenu elektroniku. Koriste samo originalne Volvo dijelove i imaju pristup svim posebnim alatima i dijelovima potrebnim za obavljanje sjajnog posla.

Servisiranje u pravom trenutku

Mi uvijek obavljamo servise u pravom trenutku

Vaše će vozilo uvijek biti u dobrom stanju zahvaljujući servisnom planu s unaprijed dogovorenim datumima. Mi ćemo vas pozvati na servis i obaviti sve radnje potrebne za mobilnost i funkcionalnost kamiona. Naravno, radimo kada ste vi slobodni pa to neće utjecati na vaše poslovanje, a tu smo i izvan radnog vremena u slučaju da se dogodi bilo što nepredviđeno.

Mi održavamo vaše vozilo u najboljem stanju

Mi održavamo vaše vozilo u najboljem stanju

Svi servisi i popravci obavljaju se u vrijeme koje odgovara vašem poslovanju. Kada se prekidi planiraju na takav način, vaš će kamion biti spreman za rad kada to bude potrebno. To će vam pomoći održati obećanja i koncentrirati se na razvoj profitabilnijeg poslovanja.

Uštedite vrijeme, trud i novac

Uštedite vrijeme, trud i novac

Vrijeme i opseg ugovora prilagođeni su vašim potrebama. To znači da ćete na servisne aktivnosti trošiti manje vremena i snage. Osim toga, unaprijed ćete dobiti financijski plan održavanja, servisiranja i popravaka pogonskog sklopa. čime ćete poboljšati kontrolu troškova. Na kraju, ukupni trošak vlasništva bit će manji zahvaljujući dobrom radu kamiona i rjeđim neplaniranim zastojima.

Želite li savjet u vezi sa servisnim ugovorom koji vam najbolje odgovara? Obratite se lokalnom zastupniku tvrtke Volvo Trucks.