Dynafleet app

Učinak voznog parka – sve je u vašim rukama

Dynafleet aplikacija nudi trenutne informacije o performansama kamiona i vozača- gdjegod se nalazili.

Na taj način lako se uočavaju kritični podaci i poduzimaju trenutne akcije kako bi se trošak smanjio i bolje iskoristilo vozilo.

Ažurirana verzija – sada s rangiranjem vozača
Ažurirana verzija rangira vaše vozače na temelju ukupnog bodovnog stanja učinkovitosti goriva. Ako nekome treba obuka vozača – vi ćete to prvi saznati. Vozači se sada mogu prijaviti i kroz duže vrijeme pratiti svoje vlastito bodovno stanje te usporediti svoj rezultat s drugima. Zašto ne biste organizirali prijateljska interna natjecanja za povećanje motivacije? Što više vozača pridobijete na sudjelovanje, uštedjet ćete više novca.

Predstavljamo Fuel Efficieny Score

Jedinstvena funkcija omogućuje mjerenje i usporedbu svakog kamiona i uspješnosti vozača bez obzira. Rezultati  učinkovitost goriva su prezentirani jasnim bojama i brojkama od 0-100 sa 4 ključna područja: predviđanje i kočenje (anticipating and breaking), iskoristivost motora and brzine (engine and gear utilization), prilagodba brzine (speed adaptation) i stajanje (standstill).
Otkrijte glavne prednosti Odmah dostupan pregled i detaljne informacije u aplikaciji čine temelj za poboljšanu:

  • Učinkovitost goriva
  • Iskorištenost vozila
  • Produktivnost vozača

Postoje 3 glavna sektora u aplikaciji: Dashboard, Vehicle i Driver. Ispod centralne funkcionalnosti i pregleda možete vidjeti iPhone i iPad.

Downloadiraj i kreni
Svi Dynafleet Online korisnici mogu dobiti pristup važnim informacijama na njihovom iOSu i Androidu. Jednostavno besplatno skinite aplikaciju Appleovom App Storeu ili Google Playu, logirajte se i krenite.

Postavke portala za najbolju točnost
  • Prijavite se kao administrator u Dynafleet portal
  • Registrirajte svoje vozače i dajte im podatke za prijavu
  • Pridijelite svojim kamionima tip korištenja: distribucija, građevina ili transport na duge relacije
  • Brojke predstavljene u aplikaciji sada se mjere na temelju tipa transporta koji ste pridijelili vozilu