Rješenja za bolje poslovanje

Rješenja za bolje poslovanje

Dynafleet sustav je razvijen radi prikupljanja ispravnih i ažuriranih informacija točno u trenutku kada su vam potrebne. Dok obavlja svoju zadaću, sustav vam pomaže rješavati nekoliko problema koji su navedeni u tekstu ispod.


Nadzor nad troškovima za gorivo

Nadzor nad troškovima za gorivo: Izvješća o uštedi goriva pružaju sve detalje koji su vam potrebni o trenutnom utrošku goriva i o trendovima. To pojednostavljuje poticanje promjena u vozačkom ponašanju potrebnih za uštedu goriva – i za praćenje napredovanje tijekom vremena.
Povećana produktivnost vozača

Povećana produktivnost vozača: Sve vozačke aktivnosti se zapisuju i prikazuju. Koliko dugo prije nego što je potreban odmor? Može li vozač primiti neko novo zaduženje unutar svoje radne smjene? Sve se to proračunava i pregledno prikazuju, što vam omogućava da iskoristite prednosti svake minute.
Identifikacija slobodnih kapaciteta

Identifikacija slobodnih kapaciteta:
Dynafleet može napraviti popis onih vozila koja su najprikladnija za novo zaduženje. Čimbenici poput geografskog položaja, preostalo radno vrijeme i ograničenja brzine, svi se procjenjuju pri donošenju optimalne odluke.

Praćenje vozila i vozača

Praćenje vozila i vozača:
Uporaba vozila je precizno prikazana u izvješćima. Koliko često vozač koči? Ili koristi prazan hod? Kada uspoređujete dva vozača koji koriste isti kamion, možete ponekad uočiti znatne različitosti. Dynafleet vam pomaže to ispraviti, čime se smanjuje habanje vašeg vozila, dok se ujedno poboljšava stil vožnje.

Ispunjavanje vozačkih propisa

Ispunjavanje vozačkih propisa:
Vremena vozača mogu biti složena. Ali ne i sa sustavom Dynafleet. Sustav upravljanja voznim parkom pomaže vam voditi evidenciju o svim vozačkim aktivnostima – prošlim i sadašnjim. Ako se vozač približi pragu prekoračenja dopuštene granice radnog vremena, izdaje se alarm, kako u uredu, tako i u kamionu.

Smanjen uredski posao

Smanjen uredski posao:
Dynafleet automatski obrađuje mnoge poslove koji su se prije obavljali ručno, kao npr. preuzimanje tahografskih podataka i analiziranje višestrukih parametara vozila. To uvelike smanjuje administriranje i oslobađa vrijeme za druge zadaće.

Uvid u ekološki utjecaj

Uvid u ekološki utjecaj:
Ekološka izvješća omogućavaju vam detaljno slijediti CO2–emisiju vašeg voznog parka. Ako se zatraži, izvješća mogu biti upućena automatski vašim klijentima. To vam pomaže u poduzimanju proaktivnog pristupa dok štedite vrijeme na analiziranju informacija.

Fuel & Environment (gorivo i okoliš) Driver Times (radna vremena vozača) Positioning (pozicioniranje) Messaging (razmjena poruka)
Fuel & Environment (gorivo i okoliš) Driver Times (radna vremena vozača) Positioning (pozicioniranje) Messaging (razmjena poruka)
Prikazuje vam gdje srezati vaše troškove za gorivo. Pomaže vam kako najbolje upotrijebiti svaki radni sat. U neprekidnoj kontroli kamiona i isporuka. Za jednostavnu, brzu i isplativu komunikaciju.