Volvo FE na cesti

Financijski lizing


Financijski lizing pametna je opcija ako želite kupiti potpuno nov kamion uz fiksnu mjesečnu naknadu, a sačuvati kreditne linije za druga ulaganja.


Volvo FE i FL

Potpuna kontrola i sačuvane kreditne linije

Financijski lizing pruža vam potpun pristup i kontrolu nad kamionom, ali tvrtka Volvo ostaje vlasnik tijekom cijelog trajanja ugovora. To olakšava planiranje sredstava i poboljšava tijek novca. Time ćete također sačuvati kreditne linije kod drugih pružatelja financijskih usluga, što predstavlja sjajnu novost ako želite ulagati u druga područja poslovanja. Ugovor se prilagođava vašim troškovima i prihodima. A nakon njegova isteka kamion je u potpunosti otplaćen i vlasništvo se prenosi na vas.

Volvo FE kroz prozor

Nekoliko financijskih činjenica i savjeta

U financijskom smislu kamion predstavlja sredstvo u bilanci i amortizira se u skladu s planom. Naknade za lizing knjiže se kao troškovi kamata. Vi ste odgovorni za popravke, održavanje i osiguranje. To znači da ćete, ako budete dobro brinuli o kamionu, smanjiti troškove vlasništva, postići bolju mobilnost i produktivnost te ćete kamion moći prodati po višoj cijeni.

Glavne značajke financijskog lizinga

  • Kamion se uzima u lizing na određeno razdoblje
  • Vlasništvo se prenosi nakon otplate posljednje rate lizinga
  • Jednostavnije planiranje sredstava
  • Usklađen s troškovima i prihodima
  • Sačuvane kreditne linije
Financijski lizing













Koje vam financijsko rješenje najbolje odgovara?

Ako vam je potreban savjet u vezi s financiranjem, obratite se lokalnom zastupniku tvrtke Volvo Trucks