AdBlue

AdBlue

Prirodni sastojak u našem okolišu
SCR-tehnologija koristi aditiv pod nazivom AdBlue koji se ubrizgava u ispušne plinove prije nego što oni prođu kroz SCR-katalizator. U katalizatoru, dušični oksid se pretvara u bezopasni plin dušik i vodenu paru - tvari koje se prirodno nalaze u našem okolišu.

Aktivna tvar u aditivu AdBlue - urea - proizvodi se od prirodnog plina. Urea je bijeli kristalni prah koji se također prirodno nalazi u okolišu. To je stabilna i neotrovna tvar za koju nema ograničenja po pitanjima skladištenja ili transporta.

Bolja raspoloživost
Volvo surađuje s vodećim naftnim i kemijskim kompanijama u izradi inteligentnih rješenja za distribucijsku mrežu i trgovanje aditivom AdBlue. Ima mnogo dobavljača i oni nude gotove sustave spremnika i opremu koja je već spremna za isporuku.

Dok infrastruktura za AdBlue ne bude u potpunosti izgrađena, mreža Volvovih distributera može ponuditi praktičan i jeftin sustav preko kojeg će naši klijenti moći nabaviti AdBlue. Molimo obratite se Vašem lokalnom distributeru za više informacija o tome kako i gdje se AdBlue može nabaviti u Vašem području.