Dobro došli. Uđite i razgledajte.

Prilikom planiranja rasporeda unutrašnjosti kabine, razmišljamo o tome što je najvažnije za vozača. To je ergonomsko razmišljanje. Strateško pozicioniranje instrumenata, ručice mjenjača i komandi tako da ih sve možete dohvatiti bez napora, čini vaš život puno lakšim.

Kabina Volva FE ima prostranu, dobro opremljenu unutrašnjost koja pretvara vaš kamion u opušteni prostor u kojem je užitak raditi.

Razgledajte ga – prilagođen je vašoj udobnosti.
 


Lak pristup Volvu FE

Jednostavan pristup vašoj kabini.

Dodatna rasvjeta stepenica dostupna je u obliku svjetla u donjem okviru vrata. Pristupačni rukohvati i dvije protuklizne stepenice olakšavaju redovite ulaske u vozilo i izlaske iz njega.

Pročitajte više o ulazu Volva FE


Potpuno nova sjedala

Potpuno nova sjedala.

Nova ergonomska sjedala ključna su karakteristika novouređene unutrašnjosti Volva FE s poboljšanim usidrenjem, integriranim naslonom za glavu i sigurnosnim pojasom. Novi materijal za presvlake još je otporniji na prljavštinu. Vozačevo i suvozačevo sjedalo mogu se podešavati u skladu s vašim potrebama.

Pročitajte više o udobnosti vozača


Poboljšana zvučna izolacija

Smanjite buku.

Poboljšana zvučna izolacija znači da Volvo FE možete voziti u opuštenoj atmosferi uz minimalnu buku motora i guma.


Pretinci za odlaganje

Puno prostora za vašu opremu.

Razgledajte kabinu i pronaći ćete mnogo prostora za spremanje stvari. Pretinci u instrumentnoj ploči. U vratima. Iznad glave. Između sjedala. Osim toga, možete dodati još više pretinaca ili polica ako to budete željeli.

Pročitajte više o pretincima za odlaganje u Volvu FE


DIN pretinci

DIN pretinci za odlaganje.

Iznad prednjeg stakla nalaze se dva pretinca za odlaganje, kao i četiri DIN pretinca. DIN pretinci namijenjeni su za opremu poput uređaja za radio-vezu, dodatnih potrepština i tahografa.


Glatka, ergonomska instrumentna ploča

Glatka, ergonomska instrumentna ploča.

Instrumentna ploča i raspored komandi olakšavaju pristup bitnim informacijama koje će vam biti potrebne. Podaci o brzini, broju okretaja, razini goriva i ulja odmah su vidljivi, što vam pomaže planirati putovanje.Opcije audio opreme

Putovanje uz glazbu.

Putovanje brže prolazi uz glazbu. Za Volvo FE raspoložive su brojne opcije audio opreme – od USB priključaka, CD i mp3 svirača pa do različitih radio uređaja – s praktičnim, integriranim uređajem za telefoniranje bez uporabe ruku i daljinsko upravljanje.

Pogledajte specifikacije paketa audio opreme


Regulacija klime

Uvijek optimalna temperatura.

Klimatizacijska jedinica održava temperaturu u kabini na pravoj razini, uz uporabu ili bez uporabe klima-uređaja.


Volan

Podesite volan.

Volan se može namjestiti u željeni položaj i ima promjer od 460 ili 500 mm.


Veličine kabina Volva FE

Dimenzije kabine po vašoj mjeri.

Za Volvo FE dostupne su tri različite opcije kabina. Dnevna kabina najkompaktnija je od tri, a komforna kabina može se opremiti ležajem ili naručiti bez njega. Veća spavaća kabina uvijek dolazi s ležajem te nudi puno prostora za odmor i opuštanje.

Pogledajte specifikacije kabina