Kabina Volva FE

Kabina Volva FE.
Udobnost vašeg doma na cesti.

Znamo da je teret vaša glavna briga. Međutim, po našem mišljenju, također je važno da možete uživati u pogodnostima udobnog, prostranog i sigurnog radnog mjesta dok ste na cesti. Zato smo dizajnirali nove kabine Volva FE tako da se iznutra mogu prilagoditi vašim potrebama - s izvrsnim mogućnostima za odlaganje stvari i prostorom za opuštanje - te da istovremeno izvana budu kako ekstremno robusne, tako i vrlo elegantne.

Nadalje, ergonomski pozicionirani instrumenti i komande omogućuju da vožnja i upravljanje funkcijama kamiona budu što prirodniji.

Za Volvo FE možete birati između tri različite vrste kabine.
  Dnevna kabina
  • Unutarnja visina 1605 mm, duljina 1600 mm, širina 2300 mm.
Komforna kabina
  • Unutarnja visina 1605 mm, duljina 2000 mm, širina 2300 mm.
Spavaća kabina
  • Unutarnja visina 1605 mm, duljina 2200 mm, širina 2300 mm.
Kabina s niskim ulazom
  • Unutarnja visina 1605 mm, duljina 2200 mm, širina 2300 mm.

Pogledajte potpune specifikacije kabina

Unutrašnjost kabine novog Volva FE

Iznutra: Protegnite se i opustite.

Kada vaša svakodnevna rutina zahtijeva često ulaženje u vozilo i izlaženje iz njega, praktičan i ergonomski dizajniran ulaz je nešto što morate imati. Po ulasku, prostrana unutrašnjost s modernim karakteristikama stvara osjećaj istinskog doma na cesti. Razgledajte kabinu Volva FE – napravljenu za vašu udobnost.

Pročitajte više o unutrašnjem dizajnu kabine


Vanjski izgled kabine novog Volva FE

Izvana: Temeljito ispitan za vašu sigurnost.

Poput svih kamiona naše premium palete, Volvo FE bio je podvrgnut najstrožim testovima sigurnosti. Njegov robustan vanjski dizajn s brojnim novim karakteristikama uključuje poboljšani sustav zaštite od podlijetanja. Prednja strana kamiona, osim što privlačno izgleda, odlikuje se redizajniranom prednjom maskom i upadljivim metalnim znakom Volvo.

Pročitajte više o vanjskom dizajnu kabine


Kabina modela Volvo FE ima niski ulaz i jednostavan pristup

Prostrana kabina s niskim ulazom.

Kabina modela Volvo FE ima niski ulaz i jednostavan pristup s vratima na otvaranje do 90 stupnjeva i ravnim podom. Do četiri sjedala s remenom (uključujući vozača) i vrhunska sigurnost s iznimnom vidljivošću.

Pročitajte više o kabini modela FE s niskim ulazom.


Boje kabine Volva FE

Boje: Različite nijanse, ista kvaliteta.

Jeste li znali da kabinu svog Volva možete naručiti u praktički bilo kojoj boji? Zaboravite na zasebnu lakiraonicu te tako uštedite vrijeme i novac – naša lakiraonica omogućava vam da birate između više od 300 različitih boja. Pronađite svoju omiljenu u internetskom programu za bojanje kabina.

Pročitajte više o bojama kabine