U stisci ste? Bez panike
U stisci ste? Bez panike.

Uski prolazi, cestovna mreža iz pradavnih vremena i uvijek nemilosrdna vremenska stiska. Jeste li opremljeni za iskušenje u koje će vas dovesti upravljanje u središtu grada?

 

Novi Volvo FE nudi izvrsna vozna svojstva i sveobuhvatnu vidljivost - savršen je za grad.
Volvo FE

Gradska središta i urbane sredine postaju sve teži za kamione. Regulacija vožnje i dopuštena vremena zaustavljanja sve su stroži, dok se istovremeno povećavaju zahtjevi da roba bude dostavljena točno na vrijeme. Vi i vaši klijenti bit ćete zadovoljni kad čujete da novi Volvo FE nudi karakteristike i mogućnosti upravljanja koje će vas dovesti i odvesti tamo gdje trebate biti bez nepotrebne panike.

Dizajniran za praktičnost

Zahvaljujući svom izvrsnom okretnom polumjeru, mjenjaču I-Shift te značajnoj ergonomiji vožnje, novi Volvo FE zahtijeva manju fizičku snagu od vozača nego mnogi drugi kamioni.

Tehnologija koja to omogućuje

Kad je riječ o povećanju vidljivosti za vozača, stražnja kamera također je među našim najpopularnijim opcijama. A zahvaljujući retrovizorima koji minimaliziraju mrtve kutove, sigurnost za pješake, bicikliste i druge sudionike u prometu također je povećana. Mi u Volvu razumijemo važnost upravljanja – zašto vas onda novi Volvo FE ne bi odveo tamo gdje prije, doslovno i komercijalno, niste mogli pristupiti?

8
Upravljanje