Odgovor je ‘da’
Predstavljamo novi
Volvo FE

Od regionalne distribucije do lake građevine, komunalnih usluga i transporta hlađene robe – poslovi koji se od njega traže znače da novi Volvo FE treba podići fleksibilan učinak u klasi od 18 do 26 tona na potpuno novu razinu.

Sada raspoloživ s mjenjačem I-Shift koji štedi gorivo.
I-Shift

Zamislite uobičajeni radni dan, zatim razmislite o svom kamionu. Dobivate li ono što vam treba vezano za radnu i komercijalnu učinkovitost? Ako niste sigurni, možda vam novi Volvo FE može pomoći u donošenju odluke. Zahvaljujući brojnim poboljšanjima uključujući mjenjač I-Shift u svim modelima, više je nego spreman pokazati što zna.

Svjetska inovacija – I-Shift na novom Volvu FE

Novi Volvo FE opremljen je našim svjetski poznatim mjenjačem I-Shift. Za vozača, to znači udobniju, manje zahtjevnu radnu smjenu, a za prijevoznika ekonomičniju potrošnju goriva i učinkovitiji transport.
Pročitajte više o mjenjaču I-Shift

Novi program motora razvijen u Volvu.
Novi program motora razvijen u Volvu.

Fleksibilniji no ikad prije.

Fleksibilnost također možete naći u opcijama pomoćnog pogona – što je razumljivo ako uzmemo u obzir raznovrsnost poslova koje treba obavljati. Potpuno novi program motora također osigurava da dostupnost odgovarajuće snage nikad ne dođe u pitanje.

Novi prednji dizajn s LED dnevnim svjetlima za vožnju.
LED dnevna svjetla za vožnju

Stabilan i robustan, iznutra i izvana

Stabilna, robusna šasija znači da kamion može prići tamo gdje to dosad nije mogao, lakše i učinkovitije. Naša je dužnost također istaknuti da je, ljudski gledano, novi Volvo FE jednako upečatljiv. Ergonomija vožnje, novo sjedalo i brižno dizajnirana kabina čine ga idealnim za udoban, siguran rad te višekratne ulaske i izlaske. Upravo ove karakteristike omogućavaju da novi Volvo FE potvrdno odgovori na širi opseg izazova. Dobre vijesti za vas, izvrsne vijesti za vaše poslovanje.

2
Novi Volvo FE