Nova kabina Volva FL

Kabina Volva FL. Sigurnost, elegancija
i udobnost.

Vanjski izgled kabine Volva FL lako je prepoznatljiv. Svojom upečatljivom, crnom prednjom maskom privlači poglede, dok aerodinamične linije i gladak vanjski dizajn vozaču pružaju izvrsnu razinu kvalitete voznih svojstava i mogućnosti upravljanja. Ovisno o vašim potrebama, raspoložive su tri veličine – dnevna kabina, komforna kabina i dvostruka kabina – a sve nude maksimalnu udobnost i funkcionalnost.

Dnevna kabina
  • Unutarnja visina 1605 mm, duljina 1600 mm, širina 2100 mm.
Komforna kabina
  • Unutarnja visina 1605 mm, duljina 2000 mm, širina 2100 mm.
Dvostruka kabina
  • Unutarnja visina 1605 mm, duljina 2980 mm, širina 2100 mm.
Pogledajte potpune specifikacije kabina

Unutrašnjost kabine Volva FL

Unutrašnjost kabine.
Protegnite se i opustite.

Kada vaša svakodnevna rutina zahtijeva često ulaženje u vozilo i izlaženje iz njega, praktičan i ergonomski dizajniran ulaz je nešto što morate imati. Po ulasku, prostrana i udobna kabina sa sjajno osmišljenim karakteristikama pretvara vaš kamion u opušten prostor u kojem je uistinu ugodno raditi. Razgledajte unutrašnjost Volva FL koja je prilagođena vašoj udobnosti.

Pročitajte više o unutrašnjem dizajnu kabine


Vanjski dizajn kabine Volva FL

Vanjski dizajn kabine.
Temeljito ispitan za vašu sigurnost.

Poput svih kamiona naše premium palete, Volvo FL bio je podvrgnut najstrožim testovima sigurnosti. Njegov robustan vanjski dizajn s poboljšanim sustavom zaštite od podlijetanja još je više ojačan 31 kilogramom čelika. Prednja strana kamiona, osim što privlačno izgleda, odlikuje se redizajniranom prednjom maskom i upadljivim metalnim znakom Volvo.

Pročitajte više o vanjskom dizajnu kabine


X

Dvostruka kabina.
Prostrana i spremna za težak posao.

Tražite pouzdanog suradnika spremnog za obavljanje posla? Prostrana, proširena kabina na modelu FL namijenjena je radu do sedam osoba i opremljena mnogim praktičnim detaljima. Udobnost, funkcionalnost i sigurnost primjetni su u svakom detalju.


Boje kabina

Boje: Različite nijanse, ista kvaliteta.

Jeste li znali da kabinu svog Volva možete naručiti u bilo kojoj zamislivoj boji? Zaboravite na zasebnu lakiraonicu te tako uštedite vrijeme i novac – naš ekološki optimizirani pogon za lakiranje omogućava vam da birate između više od 300 fiksne nijanse. Ako nijedna ne odgovara vašim zahtjevima, mogu se naručiti dodatne boje.

Pogledajte internetski program za bojanje kabina