...ostalo sada prepustite nama

Mi uviđamo da je za vas na prvom mjestu vaša djelatnost, pa tek onda vožnja kamiona. Upravo smo se zato obavezali ponuditi kompletnu paletu usluga koje vam omogućavaju potpuni užitak u pouzdanom i učinkovitom obavljanju transporta i vašem novom Volvu FL.

S kompanijom Volvo Trucks, vaša tvrtka ima pristup bitnim uslugama podrške cijeli dan i cijelu godinu.
24h

Vaš lokalni distributer kamiona Volvo prilično je znatiželjan. Želi upoznati vaše poslovanje. Treba razumjeti kakav teret dostavljate ili preuzimate, kad to radite i što definira koliko ste uspješni. Iza ovako pomnog ispitivanja krije se dobar razlog – vaš komercijalni uspjeh.

Vaš kamion naša je briga

Uđite u partnerstvo s nama i imat ćete pristup bitnim uslugama i mreži distributera koja predano pruža podršku vašem poslovanju. Mi vodimo brigu o kamionu tako da vi ne morate – čime možemo ponuditi iskustvo manje stresnog i profitabilnijeg vlasništva. Jednostavno rečeno, možete se prepustiti i uživati u svojem kamionu Volvo FL bez ikakvih smetnji.

Saznanje da imate iskusnog i predanog partnera
u obavljanju transporta uklanja stres iz
vlasništva nad kamionom.

Snaga iza ponude

Ali, kako to postižemo? Na temelju vaših komercijalnih i poslovnih zahtjeva, možemo sastaviti kompletno rješenje koje uključuje servisne ugovore, pakete za povećanje učinkovitosti goriva, obuku vozača, upravljanje voznim parkom te financijske i osiguravateljske ugovore. Sve što vam je potrebno kako bi se iz kamiona dobile performanse koje treba vaše poslovanje.

1
Partnerstvo