Novi Volvo FL.
Mali je nova riječ za veliki.

Kompaktan, jednostavan za manevriranje, a sada dostupan i za više primjena nego ikada, zahvaljujući proširenom rasponu 4-cilindarskog motora i opciji pogona na četiri kotača. Kada tražite kamion koji će se snaći u gradskom prometu kao i na šljunčanim cestama, teško je zamisliti kamion koji bi mogao biti bolji od novog modela Volvo FL.


Novi Volvo FLAko ste tvrtka s jednim zaposlenim ili mala tvrtka, zašto je baš novi Volvo FL vaše idealno rješenje za prijevoz? Što je s prvim dojmovima? Primijetit ćete da ima potpuno novu prednju stranu koja se temelji na dizajnerskom nasljeđu Volva – izvrsno izgleda, a taj klasični izgled kvalitete Volvo povoljno se odražava na vas i vaše poslovanje.

Odaberite idealnu težinu

Zahvaljujući proširenom rasponu konfiguracija, lakše nego ikada pronaći ćete Volvo FL koji odgovara vašim potrebama u pogledu težine, nosivosti i performansi. Odaberite 4-cilindarski motor D5K odnosno kamion koji je 200–500 kg lakši od usporedivog 6-cilindarskog vozila. Sada je dostupan i za bruto težine od 10 tona.

Novo dizajnirano sjedalo povećava sigurnost.
Vozačevo sjedalo Volva FL

Vaša sigurna zona

Unutrašnjost novog Volva FL jedan je od najsigurnijih prostora u kamionskoj industriji. Osim Volvove hvaljene sigurne kabine, novi program sjedala štiti vozača bolje no ikad. U kombinaciji sa superiornom ergonomijom kabine i inteligentnim unutarnjim dizajnom, sada možete uživati u boljem radnog danu i učinkovitijoj smjeni.

Novi prednji dizajn s LED dnevnim svjetlima za vožnju.
LED dnevna svjetla za vožnju

Učinkovitost u pokretu

Osim s novim programom motora, novi Volvo FL može se naručiti s ručnim ili automatskim mjenjačem I-Sync ili automatskim mjenjačem. Naravno, kamion ispunjava zakonske zahtjeve norme Euro 6 bez povećanja potrošnje goriva ili skraćivanja servisnih intervala. Gradska distribucija, skupljanje otpada ili bilo koji drugi zahtjevni poslovi sada su jednostavniji nego ikad u novom Volvu FL, malom kamionu s velikim ambicijama.

2
Sažetak proizvoda