Niska spavaća kabina, s prednje strane

Prostrana tamo gdje treba.
Iznad krova.

Samo 261,5 cm od ceste do krova. Za transportere osobnih automobila i druge primjene ograničene visine, nova niska spavaća kabina Volva FM savršen je izbor.


Ograničenje visine 4 metra

Na raspolaganju vam je 1,39 m.

Ako prevozite automobile, znate cijeniti nizak kamion. Pitanje hoće li stati još jedan često je stvar nekoliko centimetara. Stoga će vas razveseliti vijest da je niska spavaća kabina na novom Volvu FM niža nego ikada – samo 2,61 m (uz odgovarajuće specifikacije). To ostavlja čak 139 cm za vaš dragocjeni teret ako morate ostati u europskim granicama od 4 m.

Krov niske spavaće kabine

Prazan krov kabine.

Ako želite iskoristiti prednosti niske kabine, ne želite da išta viri iz krova. Na sreću, sve se antene na Volvu FM mogu maknuti s puta. WLAN antena može se premjestiti na prednju policu, telefonska se antena može smjestiti na instrumentnu ploču, a antene uređaja za naplatu cestarine, za FM, CB radio i Dynafleet mogu se montirati na bočne strane kabine.

Ovjes ECS4

Udobnost u vožnji. Pitanje visine.

Izvrsna upravljivost uvijek je bila ključna karakteristika Volva FM. Sada je bolja nego ikad prije, a ovdje prednjači posebno niska šasija. Osim toga, novi sustav zračnog ovjesa ECS4 omogućuje vam odabir tri prilagodljive visine vožnje, čime se još više poboljšava udobnost u vožnji.

Saznajte više o sustavu ECS4

Vrata Volva FM

Jednostavan ulazak i izlazak.

Jedna od najpopularnijih karakteristika kabina Volva FM jest ulazna stepenica. A ne može biti niža nego što je na posebno niskoj šasiji – samo 26 cm iznad tla (što, naravno, ovisi o dimenzijama i marki guma). Dodajte tome vrata koja se otvaraju pod punih 90 stupnjeva i dodatni rukohvat, i dobit ćete kabinu u koju možete ući i iz koje možete izaći puno puta na dan bez prevelikog napora.Kako se sve zbraja.

Dimenzije niske spavaće kabine A. Kabina

B. Okvir

C. Ovjes

D. Gume 355/50 (pod opterećenjem)