Volvo dinamički upravljački sustav.
Potpuna kontrola bez napora.

Savršena stabilnost pri velikim brzinama. Potpuni nadzor pri malim brzinama. I drastično manje opterećenje mišića.

Revolucionarni Volvo dinamički upravljački sustav potpuno će promijeniti vaš način vožnje. Bez napora, vaš Volvo FM jednostavno prati vaše namjere.

Volvo dinamički upravljački sustav sada je također dostupan na svim konfiguracijama kamiona, uključujući i one s dvostrukim prednjim osovinama.

Ovdje su sve činjenice.

Isprobajte ga sami
Pronađite najbližeg Volvo distributera i rezervirajte probnu vožnju novog Volva FM.

Posjetite stranicu Pronađi distributera


Stabilnost pri velikim brzinama

Pri velikim brzinama:
neka vas ništa ne skrene s pravog puta.

Ravna vožnja nije tako jednostavna kako biste mogli pomisliti. Ustvari, često morate kompenzirati trzaje izazvane brazdama na cesti, rupama i horizontalnom signalizacijom. Ili poravnati smjer nakon kočenja na površini s različitim intenzitetom trenja. Da, ponekad vam vožnju može omesti i bočni vjetar.

Volvo dinamički upravljački sustav to će potpuno promijeniti. Jednostavno popustite držanje volana, usredotočite se na promet i budite uvjereni da kamion neće promijeniti smjer ako vi to ne budete željeli.

Kontrola pri malim brzinama

Pri malim brzinama: upravljajte jednim prstom i štedite svoja leđa.

Tu će Volvo dinamički upravljački sustav zaista promijeniti vaš život. I vašu budućnost. Budući da više nećete morati napinjati mišiće kako biste manevrirali kamionom na malim brzinama. Volvo dinamički upravljački sustav pružit će vam svu silu za upravljanje koja vam je potrebna. Upravljati možete doslovno jednim prstom. To vam ne omogućuje samo potpunu kontrolu nad vozilom, već praktički uklanja pritisak na vrat i ramena.

Razvoj sustava koji omogućava upravljanje jednim prstom – intervju sa stručnjacima za Volvo dinamički upravljački sustav

Kontrola prilikom vožnje unatrag

Tijekom vožnje unatrag:
savršena kontrola bez naprezanja.

Vožnja unatrag s punim kamionom jedan je od najizazovnijih i najtežih aspekata ovog posla. Posebno kada se morate potpuno usredotočiti na okolinu. Uz Volvo dinamički upravljački sustav to nije potrebno. Sada možete voziti unatrag savršeno precizno, gotovo bez napora. A čim pustite volan, on će se automatski vratiti u neutralni položaj i dodatno smanjiti napor.

Osim toga, ako morate dulje voziti unatrag, evo novosti. Držanje smjera toliko je izvrsno da kamion i prikolicu možete voziti unatrag više od sto metara bez da skrenete s pravca.