Volvo FMX

Volvo FMX, moderan, građevinski kamion, pun inovativnih rješenja i revolucionarnih karakteristika.

4×2, 4×4, 6×2, 6×4, 6×6, 8×2, 8×4, 8×6, 10×4 ili 10×6

D11 ili D13 (330 do 540 KS)
Volvova podrška

Mi ćemo vam uvijek pružati podršku.
I onda kad ste na putu.

Možemo vam pružiti podršku u vašem svakodnevnom radu na brojne načine te ga tako učiniti jednostavnijim, sigurnijim, a možda čak i ugodnijim.


Obuka vozača. Rad u građevini

Podrška vašem svakodnevnom radu


Obuka vozača.
Rad u građevini.

Jedinstvena usluga koja se nudi za Volvo FMX: Obuka za vozače u segmentu građevine. Jednodnevni obrazovni tečaj koji pokriva postupke osobne sigurnosti te načine učinkovitog rada i otklanjanja opasnosti. Uključene su i tehnike terenske vožnje kojima se izbjegavaju nesreće i zaglavljivanje te savjeti što učiniti ako se to ipak dogodi.
Tečaj se bavi i karakteristikama vozila povezanim s terenskom vožnjom, različitim nadogradnjama i korištenjem pomoćnog pogona. Naučit ćete i kako potpuno iskoristiti sustave poput mjenjača I-Shift i pogona na sve kotače.

Pročitajte više o programu usavršavanja profesionalnih vozača u organizaciji kompanije Volvo Trucks.

Mentori za upravljanje potrošnjom goriva

Savjet o gorivu.
Omogućuje pristup našim instruktorima za upravljanje gorivom – pravim stručnjacima u smanjenju potrošnje. Svaki mjesec, oni šalju napredne izvještaje o potrošnji goriva s individualiziranim savjetom kako je poboljšati. Možete dobiti dodatne savjete putem posebne službe za korisnike ili se prijaviti putem skupa alata i potražiti praktične savjete i preporuke.

Kako mi Volvo Trucks može pomoći u štednji goriva? Pročitajte više ovdje.

Dynafleet aplikacija

Dynafleet aplikacija
Ova aplikacija umnogome olakšava rad vozača, a nadamo se, donosi i više veselja. Pomoću nje možete provjeravati učinkovitost potrošnje goriva i rang, vremena vožnje i točke od interesa na karti. Također možete usporediti svoje rezultate s rezultatima vaših kolega. Ova je aplikacija dostupna i na pametnim telefonima i tablet računalima.

Daljinski upravljač Work Remote za Volvo FMX

Work Remote.
Elektronički upravljani ovjes (ECS) poboljšava udobnost pri vožnji i doprinosi sigurnom putovanju tereta. ECS4 najnovija je njegova inačica koja nudi još više mogućnosti, među kojima je najistaknutiji primjer Work Remote. Sada možete savršeno nadzirati visinu vozila, opremu poput pomoćnih pogona i funkcije na nadogradnji. Work Remote također ima pokazivač opterećenja. Sada imate potpunu kontrolu bez obzira sjedite li za volanom ili šećete oko kamiona.

Snažna mreža distributera

Podrška vašem kamionu


1100 servisnih radionica – spremne pružiti pomoć gdje god se nalazili.
Kao kupac Volva imate pristup našoj širokoj servisnoj mreži gdje su visoko školovani serviseri uvijek spremni pružiti vam pomoć. Samo u Europi imamo više od 1100 servisnih radionica raširenih po cijelom kontinentu. Stoga je pomoć uvijek blizu čak i ako ste daleko od kuće.

Pronađite najbližu servisnu radionicu ovdje.

Volvo Action Service On Call

Trebate pomoć?
Samo pritisnite tipku.

Neplanirani zastoj daleko od civilizacije? Volvo Action Service udaljen je jedan pritisak tipke. VAS On Call automatski vas spaja s operaterom koji govori vaš jezik (kamion dojavljuje nacionalnost kartice u digitalnom tahografu). A nakon uspostave veze, servis je brz i točan jer je već poznat vaš ID šasije, položaj i mogući dijagnostički kodovi grešaka.

Novo planiranje servisa za Volvo FMX

Novo planiranje servisa. Jedan korak ispred.
Zahvaljujući izlaznoj jedinici telematike, servisna radionica može pristupiti informacijama poput podataka o motoru, kilometraže, potrošnje goriva, aktivnih kodova grešaka, uvjeta vožnje i statusa bitnih komponenti (kočnih obloga, spojke, akumulatora te isušivača zraka itd.). To znači da vas pravovremeno možemo upozoriti, prije nego što riskirate neplanirani zastoj. Međutim, još je važnije da smo uvijek savršeno pripremljeni kad dođete u servisnu radionicu. Stoga vas vraćamo na cestu u najkraćem mogućem roku. Novo planiranje servisa dostupno je kao opcija u kombinaciji s novim Volvo Zlatnim ugovorom.

Karakteristike Online

Karakteristike Online. Vaš bežični serviser.
Zbog nekih stvari ne bi trebalo dolaziti u servisnu radionicu. Sada više i ne treba. S uslugom Karakteristike Online, serviser može pristupiti vašem vozilu preko daljinske veze te kalibrirati prikazanu potrošnju goriva, veličinu spremnika goriva (ako ste ugradili dodatne spremnike) i željeno ograničenje brzine. Čak se i funkcija pokazivača opterećenja može aktivirati iz daljine. Sve što trebate jest kratko se zaustaviti uz cestu. Servis nikada nije bio brži. Usluga Karakteristike Online dodatna je opcija u kombinaciji s novim Volvo Zlatnim ugovorom.

Volvo Premium lizing

Podrška vašem poslovanju


Volvo Premium lizing.
Ponekad je pametnije ne imati vlastiti kamion. Usluga Volvo Premium Lizing omogućuje vam da odaberete rješenje koje odgovara vašim potrebama jer može obuhvaćati financiranje, cestarine, osiguranje, popravke i održavanje, pa čak i zamjenske gume.
Moći ćete sjajno iskoristiti prednosti fiksnih i točnih troškova radi preciznog planiranja sredstava, poboljšanog novčanog toka i smanjenog investicijskog rashoda.

Pročitajte više o svim našim financijskim rješenjima ovdje.