Volvo Trucks - RSS information

Hold dig opdateret via RSS

Hvad er web feeding?
Web news feed, eller RSS feed er en web service, der automatisk opdaterer med det nyeste indhold fra en eller flere web sites.

RSS (forkortelse af Really Simple Syndication) kendetegnes på det orange feeding ikon, og er efterhånden blevet en standard indenfor web feed. Det er især meget populært på mange sport- og nyhedssider. Med RSS kan du nemt og enkelt få adgang til nyt indhold, helt uden at besøge web siden. Med en RSS læser (reader) kan du abonnere på nyheder, fra mange forskellige sider.
 
Hvordan får jeg RSS feed?
Alt hvad du behøver for at bruge denne service er at installere en RSS-læser på din computer. Der er flere sådanne læsere til rådighed. Nogle af disse er software-programmer, som du kan downloade til din computer, men vi anbefaler, at du bruger en browser-baseret læser. Browser-baseret læsere er websteder, som gemmer dine feeds og deres indhold i en personlig konto til dig, der er praktisk for eksempel hvis du jævnligt går online fra mere end én computer.

Til højre findes flere links til forskellige RSS- læsere.

Sådan forbinder du dig til vores RSS Feed
Når du har RSS-læseren, skal du klikke på linket nedenfor, for at forbinde dig til Vovlo Trucks nyhedstjeneste, se nedenfor:

  1. Klik på linket nedenfor
  2. Kopier URL adressen
  3. Sæt den ind i din RSS læser