Søg efter brugte lastvogne og anhængere

Brugte Volvo lastvogne til salg i Danmark

Volvo Truck Finder er den hurtigste måde at finde brugte lastvogne og trailere til salg i Danmark på. Det er en enkel søgefunktion, der gør det let at supplere virksomhedens flåde.

Med Volvo Truck Finder kan du søge efter brugte lastvogne hos vores Volvo-forhandlere. Hvis du ikke kan finde det rette køretøj i dag, kan du bruge søgeagenten og lade den finde den perfekte løsning til dig. Når den brugte lastvogn, du vil have, er på lager, sender vi dig en e-mail.

Brugte Volvo lastvogne – altid et sikkert køb
Du er altid sikker på at gøre et godt køb, når du køber en brugt lastvogn hos en Volvo-forhandler i Danmark. Alle vores køretøjer
er blevet efterset grundigt. Hos Volvo-forhandlerne får du den samme hjælp og service til en brugt Volvo-lastvogn, som hvis du havde købt en ny. Det betyder garanti for høj kvalitet. Kontakt din lokale forhandler for at få flere oplysninger, eller find den forhandler, der er tættest på dig, med vores forhandlersøgefunktion.

Selected brugtvognsprogrammet
Hvis du vil have den højeste standard og en problemfri løsning, anbefaler vi Volvo Selected og Volvo Selected+ brugte lastvogne. Du kan læse mere om Volvo Selected programmet ved at klikke i menuen til venstre.