Ombytningsdele

Bevar din Volvo som en Volvo

Sørg for, at din Volvo-lastvogn opretholder fuld kapacitet ved hjælp af Volvo ombytningsdele – en omkostningseffektiv måde at bevare din Volvo som en Volvo

Ombytningsdele UNDER VORES renoveringsproces bliver nedslidte dele, objekter, fuldstændig skilt ad, så deres tilstand kan vurderes helt nøjagtigt. Komponenterne fjernes fra objektet og rengøres omhyggeligt, inden de kontrolleres yderligere. Alle komponenter, der har været udsat for stort slid såsom lejer, pakning og bøsninger udskiftes med helt nye originale Volvo reservedele. Når det er nødvendigt, forarbejdes komponenterne ifølge den seneste tekniske specifikation og samles så igen. De testes derefter igen for at sikre, at produktet har den rette ydelse. Alle Volvo ombytningsdele tilbydes til en konkurrencedygtig pris og er dækket fuldt ud af de samme garantibetingelser som vores helt nye originale Volvo reservedele.

 Ombytningsdele NÅR DU MONTERER Volvo ombytningsdele, er du sikret den kvalitet og ydelse, som kun Volvo kan tilbyde. Hver eneste ombytningsdel testes, inden den forlader fabrikken, og monteres på et Volvo-værksted af Volvo-mekanikere.

 

 

Volvo ombytningsdele renoveres i nøje overensstemmelse med Volvo Trucks' kvalitetsstandarder, hvilket også sikrer, at miljøbelastningen holdes på et minimum.

 Ombytningsdele SE FILMEN, og se, hvordan renoveringsprocessen giver nyt liv til Volvo ombytningsdele. Klik her for at se filmen.Tal med din Volvo-forhandler, og se, hvordan Volvo ombytningsdele kan hjælpe dig med at bevare din Volvo som en Volvo.