Så nemt som en opringning

1. Det kræver kun ét opkald
Ligegyldigt hvor du er, om det er i dit hjemland eller i udlandet, skal du kun foretage ét enkelt telefonopkald for at få kvalificeret hjælp. Telefonnumrene står i instruktionsbogen og på siden 'Kontakt Volvo Action Service".

2. En koordinater påtager sig opgaven
En kvalificeret og engageret koordinator besvarer dit opkald til Volvo Action Service ­- på dit eget sprog. Koordinatoren er ansvarlig for din henvendelse, indtil sagen er afsluttet, og holder dig opdateret om udviklingen.

3. Reparationen arrangeres
Så snart betalingen er modtaget, kontakter koordinatoren det mest velegnede værksted og videregiver oplysningerne om, hvilket arbejde der skal udføres.

Hvis det ikke er muligt/lovligt at udføre reparationen dér, hvor din lastvogn befinder sig, bugseres den hen på værkstedet til reparation

4. Selve reparationen
Hvis lastvognen skal repareres dér, hvor den holder, skaffer Volvos tekniker værktøj og de nødvendige dele på vej hen til dig og din lastvogn. Hvis reparationen skal foretages på værkstedet, bliver lastvognen bugseret derhen.

Koordinatoren håndterer din henvendelse for dig, indtil lastvognen er tilbage på vejene.

Når reparationen er færdiggjort, vil din virksomhed modtage en faktura fra din forhandler, hvis der ikke foreligger en aftale om en anden betalingsmetode.