Unikke funktioner, der understøtter driftstiden

Unikke funktioner, der understøtter driftstiden

Driftstiden er afgørende for alle vognmænd. Derfor er Volvo bygget til at kunne holde og spare dig for ubehagelige overraskelser ude på vejene. Vi går et skridt videre med den nye Volvo Guld-kontrakt. Vi lover, at din lastvogn altid vil være tilgængelig, når du har brug for den. Disse nye funktioner er med til at gøre det muligt.


Ny serviceplanlægning. Et skridt foran.

Ny serviceplanlægning. Et skridt foran.

Takket være Telematics Gateway kan vi advare dig i god tid, så du ikke risikerer et uplanlagt stop. Værkstedet kan få adgang til oplysninger om lastvognen på afstand såsom motordata, kilometertal, brændstofforbrug, aktive fejlkoder, kørselsforhold og status for vigtige komponenter (bremseklodser, kobling, batteri osv.). Det betyder, at vi altid står helt parat, når du ankommer til værkstedet. På den måde er du tilbage på vejen, før du ved af det.Funktioner online. Din trådløse mekaniker.

Funktioner online. Din trådløse mekaniker.

Nogle ting bør ikke kræve et værkstedsbesøg. Det gør de heller ikke længere. Med Funktioner online kan en servicetekniker få fjernadgang til din lastvogn og kalibrere det viste brændstofforbrug, brændstoftankens størrelse (hvis du har ekstra tanke) og din foretrukne fartgrænse. Det er også muligt at fjernaktivere funktionen for lastindikatoren. Det eneste, du skal gøre, er at holde ind til siden ganske kort. Det har aldrig været nemmere at få lavet service.Vores løfte: 100 % driftstid.

Vores løfte: 100 % driftstid.

Vi lover dig en driftstid på hele 100 % med den nye Guld-servicekontrakt. Det betyder, at din lastvogn altid er tilgængelig, når du har brug for den. Hvis det skulle være nødvendigt med reparation af en Volvo-komponent, som gør, at du ikke kan bruge lastvognen som aftalt, tilbyder vi dig først en erstatningslastvogn, og hvis det ikke er muligt, giver vi dig økonomisk kompensation for driftsafbrydelsen. Så du kan være sikker på, at vi har det samme mål: at holde dine lastvogne på vejen til enhver tid.Se, hvad det betyder for dig

Se, hvad det betyder for dig

Hvad får du ud af den nye Guld-servicekontrakt? Kontakt din lokale Volvo-forhandler for at finde ud af, hvordan din unikke kontrakt kunne se ud.