Holder hjulene i gang

Holder hjulene i gang


Med Volvo Trucks som din samarbejdspartner, en udvidet Guld-kontrakt og en proaktiv tilgang til vedligeholdelse har vi banet vejen for dig til helt nye niveauer af tilgængelighed af dine lastvogne.

Driftstid

Den forbedrede Guld-servicekontrakt

Den nye Volvo FE fås nu med en forbedret Guld-servicekontrakt. Med denne kontrakt overvåges lastvognens vigtige systemer af Volvo-værkstedet via en trådløs forbindelse, så det sikres, at der kun udføres service, når der er behov for det. Denne proaktive tilgang sikrer også, at mindre problemer opdages, inden de udvikler sig til alvorlige problemer, og vedligeholdelse og reparationer kan blive lagt på tidspunkter, hvor lastvognen er planlagt til ikke at være i brug. Denne nye trådløse forbindelse maksimerer lastvognens tilgængelighed og giver dig mulighed for at udføre dine transport- og distributionsopgaver mere effektivt.

Bedre overblik over udgifterne

I samarbejde med din Volvo Trucks-forhandler kan du oprette en unik serviceplan for din lastvogn ud fra individuelle forretningskrav og til en fast månedlig pris. På den måde får du et nemt overblik over omkostningerne, og administrationen forenkles betydeligt.

Større driftstid

Med vores servicekontrakter får chauffører, ejere og flådeadministratorer adgang til et omfattende og veludviklet forhandlernetværk. Du kan også være forsikret om, at der kun bruges originale Volvo-dele i forbindelse med vedligeholdelsesarbejdet. Din lastvogn vil desuden altid være i hænderne på dygtige og erfarne Volvo-mekanikere.

En stærk pakke

En lastvogn i høj kvalitet og et bekymringsfrit ejerskab udgør en stærk pakke og er en afgørende faktor for din virksomheds fremgang. Så hvorfor ikke lade os sikre, at denne vigtige faktor er helt på plads?