Sådan fungerer det

Et komplet system – til enhver lastvogn

Da Dynafleet er udviklet inden for Volvo Trucks, får du adgang til enestående og særdeles brugbare oplysninger om din Volvo-lastvogn. Men Dynafleet kan også eftermonteres på lastvogne fra andre producenter, hvilket gør det nemt at overvåge en blandet flåde.

Bliv opdateret hvor som helst

Bliv opdateret hvor som helst

Dynafleet-hardwaren installeres enten fra fabrikken eller eftermonteres af din Volvo-forhandler. Der kræves ikke ekstra software – du skal bare logge på Dynafleet-webportalen for at få adgang til oplysninger om din flåde. Du kan også få opdateringer på din iPhone/iPad hvor som helst.

Udstyr og software

Udstyr og software

Der monteres en effektiv Telematics Gateway-enhed og en kombineret GPS/GSM-antenne i lastvognen. Afhængigt af hvilken pakke du vælger, er der behov for en skærm og et tastatur. Softwaren opdateres eksternt – helt gratis

Oplysninger og opbevaring

Oplysninger og opbevaring

Kontoret og chaufføren kan hele tiden kommunikere med hinanden via tekstbeskeder. Oplysninger om lastvognen og chaufføren overføres til Dynafleets database, hvor de analyseres og præsenteres for dig i læsevenlige rapporter. Dynafleet kan også nemt og problemfrit integreres med dine bestillings- og faktureringssystemer.