Volvo Trucks Financial Services

Volvo Finans.
Din vej fremad.


Din Volvo-lastvogn er et køretøj af højeste kvalitet og er både sikker og tilpasset, så den passer helt perfekt til din virksomhed. Det samme gælder vores evne til at hjælpe dig med finansielle løsninger, der kombinerer vores kendskab til branchen med ønsket om at holde din virksomhed og din lastvogn på rette kurs.

Volvo FM aflæsser

Dine behov er vores mission

Volvo Trucks har fokus på og forstår din virksomhed bedre end nogen andre. Der kan være sæsonbetonede op- og nedsving og hårde tider, men vi tror på, at vores lastvogne vil hjælpe din virksomhed – og vi har den nødvendige fleksibilitet til at finde en sikker vej fremad for dig. Finansielle løsninger handler om tal – men det er dine tal. På baggrund af begge parters branchekendskab og vores evne til at hjælpe med at levere finansielle løsninger, kan vi dække alle dine behov.

Volvo FH med MC

Skal du købe eller lease lastvognen?

En ny Volvo-lastvogn er altid en god investering, men nye tider kræver nye finansieringsveje. Måske er betaling kontant eller på kredit ikke længere det rigtige for dig. Vi tilbyder heldigvis mange andre muligheder – og vi vurderer dine behov omhyggeligt, så du kan komme godt videre. 

Inde i lastvognen

Undgå risici, og få de nyeste lastvogne

Det er altafgørende at sikre virksomhedens fremtid for alle de generationer, der er involveret i din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med at administrere de finansielle risici ved ejerskab, når du investerer i en ny Volvo-lastvogn. Lad os tage os af det, mens du nyder alle fordelene ved vores nyeste lastvogne til en konkurrencedygtig, månedlig pris. 

På kontoret

Fokuser på vækst – og overlad resten til os

Vil du fokusere på vækst af din virksomhed og maksimere dens fremtidige profit? Så overlad trygt alt, hvad der angår lastvognene, til os. Volvos mest omfattende finansieringspakker omfatter finansiering, forsikring, reparationer og vedligeholdelse. Disse ting tilfører værdi til din virksomhed, konsoliderer omkostningerne, sparer tid og giver dig fuld kontrol over driften.
 


Pil  Find din nærmeste forhandler

Med mere end 23 forhandlerpunkter i Danmark står vi klar til at yde dig den lokale service, du fortjener.