Volvo FE Hybrid

Brændstofeffektivitet er nøglen

Brændstofforbruget for Volvo FE Hybrid er langt den største faktor, der har betydning for miljøpåvirkningen. Heldigvis har du allerede taget et skridt hen imod at begrænse dieselforbruget til et minimum ved at vælge en Volvo FE Hybrid som din nye lastvogn.


Reducer brændstofforbruget med op til en tredjedel

Reducer brændstofforbruget med op til en tredjedel

Den parallelle hybridteknologi i Volvo FH Hybrid gør det muligt at reducere brændstofforbruget for en renovationslastvogn med op til 30 % (inklusive elektrisk chassis) og for en distributionslastvogn med mellem 15-20 %. Det er godt for miljøet og styrker din miljøvenlige profil.

Større omtanke, større besparelse

Større omtanke, større besparelse

Jævnlig service er en vigtig faktor i forhold til at holde brændstofforbruget så lavt som muligt. Ved at kontrollere lastvognen løbende kan du sikre, at den altid er perfekt indstillet til at holde dieselforbruget nede. En Volvo Guld-kontrakt er inkluderet i Volvo FE Hybrid-tilbuddet. Kontrakten giver dig fuld kontrol over dine serviceomkostninger og eliminerer uventede udgifter.

Tank op med omtanke

Tank op med omtanke

Én måde at komme til bunds i udledningen af CO2 på er ved at træffe et bevidst valg, når du tanker op. Diagrammet til højre viser, hvordan de forskellige typer brændstof, der fås til Volvo FE Hybrid, påvirker udstødningen.