Volvo FM Metandiesel

Skabt til at blive genanvendt

Omkring en tredjedel af det materiale, der blev brugt til produktionen af din Volvo FM Metandiesel, kommer fra genanvendte materialer. Og når lastvognen når slutningen af sin levetid, kan du stole trygt på, at vi tager os af de mange komponenter. 90 % af din Volvo FM Metandiesel kan genanvendes, og alle plastikkomponenter, der vejer mere end 50 gram, er markeret, så det anvendte materiale nemt kan identificeres.


Alle farver er grønne

Alle farver er grønne

Både indvendige og udvendige lakeringer på Volvo FM Metandiesel, inklusive rammens lakering, er 100 % fri for opløsningsmidler. Det er Volvo Trucks' politik at bruge vandbaserede farver og pulverlak i stedet for de mere giftige alternativer med opløsningsmidler.

Mere genbrug over hele verden

Mere genbrug over hele verden

Volvo Trucks har lavet et dokument, der kaldes Forhandlerstandard (DOS – Dealer Operating Standard), for at forbedre den globale affaldshåndtering. DOS indeholder retningslinjer vedrørende affaldshåndtering for Volvo Trucks' 660 forhandlere og 1550 værksteder over hele verden. Vi udfører også løbende programmer hos forhandlerne over hele verden for at forbedre det generelle arbejde med miljøet og for at tilpasse os de nationale regler og bestemmelser i de enkelte lande.