Volvo FE
Professional –
just like you

Volvo FE

Volvo FE er måske verdens mest alsidige lastvogn til bykørsel. Volvo FE kan klare stort set alle opgaver, men vi anbefaler den især til regionaltransport, renovationskørsel, transport af kølevarer, tankvognskørsel, bulktransport og let anlægstransport.
Volvo D7F-motoren

En motor, du kan regne med

Volvo FE er udstyret med Volvo D7F – en common rail-motor med højt moment og hurtig reaktion og med en slagvolumen på 7,2 liter. Den reagerer øjeblikkeligt på gassen, så du hurtigt når marchhastighed, og den har høj trækkraft i høje gear selv på stejle stigninger.

Volvo FE

Mere alsidig, end du kan forestille dig

Volvo FH fås både som trækker og med langt chassis til køretøjer med en totalvægt på 18 til 26 ton, og chassisudvalget er stort. Tre chassishøjder, to rammehøjder, to rammetykkelser og flere kombinationer af affjedringssystemer sikrer, at du får et chassis, der er optimeret til netop dine formål.

Førerstolen i Volvo FE

Lækker, flot og komfortabel

Førerhuset på Volvo FE er designet med henblik på at fastholde din opmærksomhed på kørslen. Sæderne kan justeres, lige som du vil have dem, udsynet er fremragende, og instrumentpanelet er let og nemt at overskue. Desuden er indstigningen designet til at gøre det nemt og bekvemt at komme ind og ud af førerhuset.

 

Køb af Volvo FE – hvordan og hvorfor

Find en forhandler

Kunne du tænke dig at købe en Volvo FE? Den bedste måde at finde den optimale transportløsning er ved at mødes med nogen, der fokuserer på både købsproces og ejerskab af en Volvo-lastvogn. Sammen bliver I enige om detaljerne, finder den bedste finansieringsmetode og den optimale serviceaftale til din lastvogn, når den er i drift.

Volvo FE kan leveres med følgende konfigurationer

Førerhuse Motorer Gearkasser  Bagaksler
Førerhuse til Volvo FE Motorer til Volvo FE Gearkasser til Volvo FE Bagaksler til Volvo FE
Dagførerhus

Medium førerhus

Langt førerhus

D7F (240, 260, 300 eller 340 hk)
Manuel gearkasse

Automatisk gearkasse
Enkelt reduktion

(Godkendt totalvægt: 25–32,5 ton)Navreduktion

(Godkendt totalvægt: 44 ton)