Volvo FMX

Volvo FMX er et sandt uhyre, der er konstrueret og bygget til de mest barske forhold, en lastvogn kan komme ud for. Og lidt til.
 
Totalvægt:
18-48 ton

Chassishøjde:
900-1240 mm

Motorer:
D11C: 330, 370, 410, 450 hk
D13C: 380, 420, 460, 500 hk
Volvo FMX
Finally – a Volvo
that isn’t afraid of
getting dirty

Volvo FMX

Alt ved Volvo FMX råber "ekstra kraftig". Den er specielt designet til tunge anlægsopgaver i f.eks. grusgrave og miner, hvor andre lastvogne får problemer eller giver op. Der er ikke noget smart ved denne lastvogn. Men det betyder ikke, at FMX'en ikke har masser af detaljer. Denne lastvogn er med alt lige fra trækbjælken, der kan klare 25 ton, til drivlinen og den brændstofbesparende I-Shift-gearkasse over de gitterbeskyttede forlygter, der let kan udskiftes (ekstraudstyr), bygget til at kunne håndtere de skrappeste arbejdsvilkår hver dag. Seks cylindre, der yder op til 500 hk, giver dig rigelig motorkraft. Vi anbefaler den til de hårdeste og mest barske arbejdsforhold, hvor kun de stærkeste kan overleve.

aksel

Aksler til alle formål

Tunge læs. Krævende terræn. Anlægstransport sætter aksler og bogier under hårdt pres. Volvo FMX fås med et stort udvalg af akselkonfigurationer, der gør det let at skræddersy lastvognen til selv de tungeste transportopgaver. Alt sammen, så du ikke risikerer at sidde fast i mudderet.

 

Chassis

Et chassis, du kan stole på

Chassiset i Volvo FMX er bygget til at kunne modstå ekstreme forhold. De U-formede rammesider og tværvanger giver maksimal kraft ved lav vægt, mens bogiens V-stage og reaktionsstang er dimensioneret til at kunne klare store belastninger.

 

ekstraudstyr

FMX – lidt mere af det hele

Du kan gøre din Volvo FMX endnu mere speciel ved at skræddersy den med alt fra opvarmede sidespejle til førsteklasses hi-fi-lydanlæg med mp3-stik. Du finder det noget af bedste ekstraudstyr i fem pakker til Volvo FMX: Kørsel, Udsyn, Musikanlæg, Personlig sikkerhed og Off-road FMX.

 

Volvo FMX konfigurationer

Førerhuse Motorer Gearkasser Bagaksler
Førerhuse til Volvo FMX Motorer til Volvo FMX Gearkasser til Volvo FMX Bagaksler til Volvo FMX
Dagførerhus
Langt førerhus
Globetrotter-førerhus
D11C (330, 370, 410 eller 450 hk)
D13C (380, 420, 460 eller 500 hk)
I-Shift
Manuel gearkasse
Powertronic (automatisk)
Enkelt reduktion
(Godkendt totalvægt: 44–70 ton)

Navreduktion
(Godkendt totalvægt: 70–100 ton)