den nye Volvo FE

Din fleksible arbejdspartner, der leverer fremragende køreegenskaber og førsteklasses produktivitet.

4×2-trækker; 4×2, 6×2 eller 6×4 langt chassis

D8K (250, 280 eller 320 hk)
Designet til at passe ind i omgivelserne ….
….og til at skille sig ud

Den nye Volvo FE fortjener at indtage sin flotte plads blandt Volvos øvrige lastvognsprogram. Den er måske nok mindre end de muskuløse langturslastvogne, men det er ikke til at tage fejl af, at den er en del af familien.

V-formet LED-kørelys er nu standard
LED-kørelys

Med lanceringen af den nye Volvo FE er det straks tydeligt, at den samme designfilosofi er blevet anvendt klart og konsekvent i hele Volvo Trucks' modelprogram. Den handler om en ny attitude og mærkeidentitet, der viser stærke, dristige linjer og grafik. Designdetaljer som de karakteristiske lodrette forlygter med V-formede kørelys og den skarpe kontur af den sorte kølergrill rydder enhver tvivl til side – du ser på et fuldgyldigt medlem af Volvo-familien.

Smart

I det nye design er det klassiske Volvo-jernmærke blevet løftet op fra kølergrillen til en højere og mere fremtrædende placering under forruden. Dette skaber et visuelt indtryk af en større forrude, hvilket får chaufføren til at synes "tættere" på gaden. At kommunikere tilgængelighed på denne måde er en vigtig del af vores arbejde med de mere kompakte lastvogne, da de primært skal bruges i omgivelser med mange mennesker.

Bare et enkelt blik fortæller dig, at denne lastvogn har samme dna som sine større søskende.

Nyt udseende i harmoni med Volvos designtema.
Kølergrill

Samme familie, egen identitet

Ud over at passe ind i det omgivende miljø var der en anden grund til disse ændringer – at opnå et harmonisk design i hele serien. Det nye frontdesign viser, at den deler dna med sine legendariske større søskende, samtidig med at den har sin helt egen personlighed.

Gør indtryk

Så hvordan ønsker vi, at ejere, chauffører og endda byboere skal reagere, når de ser den nye Volvo FE? Vi mener, at det nye design vil være med til at få fodgængere og andre trafikanter til at føle sig trygge og godt tilpas, når de er i nærheden af lastvognen. Samtidig vil ejerne og chaufførerne forhåbentlig føle sig stolte over at blive sat i forbindelse med Volvo og nyde en lastvogn, der gør sit arbejde helt uovertruffet.

Den nye kofanger i tre dele med stålhjørner er lettere at reparere.
Tredelt kofanger
3
Design