den nye Volvo FE

Din fleksible arbejdspartner, der leverer fremragende køreegenskaber og førsteklasses produktivitet.

4×2-trækker; 4×2, 6×2 eller 6×4 langt chassis

D8K (250, 280 eller 320 hk)
Volvo FE-chaufføren
Brug for nye måder at holde chaufføren frisk
hele dagen?

En komfortabel og tryg chauffør er en gladere og mere effektiv chauffør – derfor har vi gjort arbejdet i og uden for den nye Volvo FE nemmere og mere behageligt end nogensinde før.

En kop kaffe

En distributionschauffør med by- eller regionstransportopgaver har en daglig rutine med utallige ind- og udstigninger, et ufravigeligt behov for teknisk pålidelighed og en stram tidsplan, der skal overholdes, og der er derfor ikke plads til kompromiser. Det er altafgørende, at du kan stole hundrede procent på din lastvogn og dens udstyr samt garantien om, at du til enhver tid kan udføre dit arbejde sikkert og komfortabelt. I den nye Volvo FE opfyldes dette på alle områder.

Nyt stoledesign

Førerstolen i den nye Volvo FE har fået nyt design. Den tilbyder ikke alene chaufføren en større sikkerhed samt integreret nakkestøtte og sikkerhedssele, den er også udstyret med et mere slidstærkt tekstil og er i farver, der harmonerer smukt med resten af interiøret.

Ergonomisk indvendigt design

I det hele taget er interiøret i førerhuset på denne lastvogn et ægte udtryk for en funktionel og æstetisk balance. Der er masser af opbevaringspladser i førerhuset, og de er alle optimalt placeret, så de er inden for nem og praktisk rækkevidde.

Smart instrumentpanel

De samme standarder karakteriserer instrumentpanelet. Alle instrumenter og betjeningsknapper er designet til at sikre en effektiv betjening uden at gå på kompromis med sikkerheden for chauffør eller fodgængere, og de har samtidig et intuitivt design og en praktisk placering. Og med tanke på chaufførens komfort og det omgivende miljø er det også værd at bemærke, at instrumentpanelet nu omfatter en AdBlue-måler og en måler for dieselpartikelfilteret.

I denne lastvogn vil dagens sidste levering føles som den første.

Se og bliv set

Vi forstår også vigtigheden af, hvordan chaufføren og lastvognen interagerer med fodgængere og andre trafikanter. Derfor har den nye Volvo FE kraftige LED-kørelys, der automatisk tændes, når lastvognen kører fremad.

7
Chauffør